Închide meniul

Academica Clinceni – CFR Cluj 0-1 | "Killer-ul" lui FCSB a anunţat că vrea să plece de la CFR: "Îmi doresc foarte mult! Aștept ofertele"

Dragoș Vasile Publicat: 6 mai 2021, 17:03 / Actualizat: 28 aprilie 2023, 19:33

Reclamă
Academica Clinceni – CFR Cluj 0-1 | "Killer-ul" lui FCSB a anunţat că vrea să plece de la CFR: "Îmi doresc foarte mult! Aștept ofertele"

Andrei Burcă a anunţat că vrea să plece de la CFR Cluj

Andrei Burcă, bucurie după marcarea unui gol / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Academica Clinceni – CFR Cluj 0-1 | Andrei Burcă aşteaptă transferul carierei în această vară. Fundaşul a anunţat la finalul meciului de la Clinceni că vrea să plece în afară cu orice preţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Îmi doresc foarte mult să plec în acastă vară, sunt discuții. Sper să câștigăm campionatul și apoi vreau foarte mult să plec. Aștept ofertele! Discuțiile sunt deja, sper să iau cea mai bună decizie. Contează mult echipa naționala, e cel mai important lucru pentru mine”, a spus Andrei Burcă la finalul meciului cu Academica Clinceni.

În vârstă de 28 de ani, Andrei Burcă este cotat la 2.5 milioane pe site-ul de specialitate transfermarkt.com. În actualul sezon, fundaşul a bifat 41 de apariţii, în toate competiţiile, pentru ardeleni. Acesta a ajuns în Gruia pentru doar 200.000 de euro, în 2019, de la FC Botoşani.

Academica Clinceni – CFR Cluj 0-1 | Victorie specialitatea casei pentru echipa lui Edi Iordănescu

CFR Cluj a câştigat la limită confruntarea cu Academica Clinceni, scor 1-0, din etapa a şasea a play-off-ului Ligii 1. Campioana României a câştigat graţie golului rapid marcat de Itu, în minutul 7.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj s-a distanţat la 5 puncte de rivala FCSB. Ardelenii au 45 de puncte. De partea cealaltă, Academica Clinceni ocupă locul 6, ultimul din play-off, cu 25 de puncte.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și