Închide meniul

Sepsi – Universitatea Craiova | Marius Constantin, aproape de un nou autogol! Fundaşul putea să îi scoată definitiv pe olteni din lupta la titlu

Dragoș Vasile Publicat: 5 mai 2021, 16:42

Reclamă
Sepsi – Universitatea Craiova | Marius Constantin, aproape de un nou autogol! Fundaşul putea să îi scoată definitiv pe olteni din lupta la titlu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Marius Constantin, aproape de un nou autogol în Liga 1

Marius Constantin a fost printre cei mai buni oameni de la Craiova în acest sezon. Fundașul de 36 de ani a fost stâlpul apărării lui Ouzounidis până acum, dar meciul trecut, cu Academica Clinceni, şi începutul duelului cu Sepsi au fost de coşmar pentru acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce şi-a băgat mingea în propria portă în meciul trecut, fundaşul a fost cât pe ce să o comită din nou. În minutul 20 al confruntării cu Sepsi, Marius Constantin a fost din nou aproape de autogol, după ce covăsnenii au centrat în careul advers, iar balonul a ajuns la acesta. Pigliacelli a avut o intervenţie de zile mari şi şi-a salvat echipa. 

Marius Constantin, ghinionistul de serviciu în Academica Clinceni – Universitatea Craiova 1-0

Oltenii erau pe val înaintea meciului cu Clinceni. Craiova le învinsese pe FCSB și CFR Cluj și putea să urce pe locul secund în clasament. N-a fost să fie așa.

Marius Constantin a fost eroul negativ al Craiovei. Veteranul de 36 de ani a înscris în proprie poartă, la meciul cu numărul 400 în Liga 1.

Reclamă

"Pentru mine personal este o înfrângere dezamăgitoare. Nu pot să-mi explic. Nu putem să o dăm că am avut lipsă de prospețime. Aveam încredere după cele două victorii cu CFR și FCSB.

N-am nicio explicație pentru Înfrângere. Aștept să revăd meciul. Așa la cald pot să îmi creez o părere greșită", a spus Marius Constantin, la Digi Sport, după Clinceni – Craiova 1-0.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și