Închide meniul

FCSB – CFR 1-1 | Alexandru Chipciu a primit un mesaj imediat după meci: "Mi-a zis cineva că a fost penalty"

Antena Sport Publicat: 4 mai 2021, 6:45

Reclamă
FCSB – CFR 1-1 | Alexandru Chipciu a primit un mesaj imediat după meci: "Mi-a zis cineva că a fost penalty"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alexandru Chipciu, reacţie după FCSB - CFR 1-1

"A fost un meci greu, am egalat pe final şi asta e situaţia. E foarte important, am ţinut FCSB pe locul doi, ne-am distanţat la un punct de Craiova. Cred că a fost penalti, dar nu vreau să mai comentez de arbitraj. Am primit şi eu mesaj şi mi-a zis cineva că a fost. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Chipciu: "Important e să luăm campionatul"

Cred că în ultimele meciuri am devenit iar pragmatici. Astăzi s-a schimbat jocul, au marcat primul gol, iar apoi ne-a fost greu să egalăm. Pe final a fost un joc cu minge lungă, am avut puţin noroc şi am dat gol. 

Nu mi-aş mai dori să fie palpitant (finalul campionatului), mi-aş dori mai multă linişte, dar important e să luăm campionatul”, a spus Chipciu, la finalul meciului de la Giurgiu.

Ciprian Deac, după FCSB – CFR 1-1: A fost penalty

FCSB a remizat, luni, la Giurgiu, scor 1-1 (1-0), cu CFR Cluj, în etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1. Clujenii au marcat golul egalizator în minutul 90+3. Pentru FCSB a marcat Tănase '19 (penalti), iar pentru CFR Cluj a înscris Burcă. Înainte de gol, Deac a cerut un penalty. 

"De când sunt eu în fotbal nu am criticat niciodată arbitrajul şi nici nu o să o fac. Da, da, da. Clar m-a lovit peste picior, am vrut să joc mingea, dar… Fiind implicat direct, eu am simţit cel mai bine la acea fază, am simţit că m-a lovit. Cred că a vrut să joace şi el mingea şi a fost o imprudenţă", a spus Ciprian Deac la TelekomSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 21:00 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” Vezi toate știrile
Citește și