Închide meniul

Rapid – Csikszereda 2-0. Victorie uriașă pentru giuleșteni, care sunt aproape de promovarea directă. Mihai Iosif, savuros după meci: ”În special rapidiștilor, Paște fericit!”

Alexandru Ivan Publicat: 1 mai 2021, 18:54

Reclamă
Rapid – Csikszereda 2-0. Victorie uriașă pentru giuleșteni, care sunt aproape de promovarea directă. Mihai Iosif, savuros după meci: ”În special rapidiștilor, Paște fericit!”

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Rapid - Csikszereda

Update: Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, a făcut show la finalul partidei și a avut un mesaj pentru cei care l-au criticat: ”Este Noaptea Învierii, le doresc pace în suflet tuturor rapidiştilor. Lumina vine din suflet. Nu citesc, nu aud, chiar dacă văd e prea frumoasă viaţa şi sportul este pentru oameni. Doar ne-am consolidat un pic locul doi, dar mai sunt meciuri de jucat şi încă nu şi-a spus nimeni ultimul cuvânt. Cum îi răsplătesc pe băieţi?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Le dau din inima mea şi lor toată bunătatea şi vreau să transmit tuturor iubitorilor fotbalului, telespectatorilor sărbători liniştite şi multă dragoste în suflet. Lor şi familiilor lor şi în special cine ţine cu Rapid să aibă Paşte Fericit”, a spus Mihai Iosif, la telekomsport.ro.

Știrea inițală

După acest rezultat, Rapid s-a distanțat la 4 puncte de CS Mioveni, ocupanta locului 3. Miza este una uriașă, fiindcă primele două poziții merg direct în Liga 1. Locurile 3 și 4 merg la baraj. Liderul FC U Craiova este la trei lungimi de Rapid. 

Rapid – Csikszereda 2-0

Min 90: Final de meci. Rapid câștigă cu 2-0. 

Reclamă
Reclamă 4

Min 66: GOOOL Rapid! Adrian Bălan a marcat din centrarea lui Sefer. Din nou, giuleştenii au punctat după o ocazia mare a oaspeţilor.

Min 24: Ocazie pentru Csikszereda! Horațiu Moldovan intervine excelent la lovitura de cap expediată de Csuros

Min 18: GOOOL Rapid! Cătălin Hlistei marchează din penalty. 

Reclamă

Min 17: Ocazie uriașă pentru Csikszereda! Norbert Pinter, singur cu portarul, trimite la o palmă de poarta lui Horațiu Moldovan

Min 11: Jebari șutează de la distanță, însă șutul este moale și este parat fără probleme de Horațiu Moldovan.

Min 1: A început meciul.

Rapid: Moldovan – Goge, Dandea, Nastos, Finica – Barbu, R. Costin, Sefer – R. Ilie, Bălan, Hlistei
Antrenor: Mihai Iosif

Csikszereda: Gyenge – Takacs, Csonka, Apro, Bor – Csuros,Bara – Pinter, Jebari, Schieb – Suciu
Antrenor: Valentin Suciu 

Rapid este pe locul secund în play-off înaintea acestei partide. Giuleștenii au căzut la 6 puncte în urma liderului FC U Craiova 1948, după ce oltenii s-au impus vineri cu 4-2 împotriva Mioveniului.

În cazul unei victorii, Rapid ar mări dirența față de locul 3 la 4 puncte. Miza este una uriașă, fiindcă primele două poziții promovează direct. Locurile 3 și 4, ocupate în prezent de CS Mioveni și Dunărea Călărași, merg la baraj.

De cealaltă parte, Csikszereda ocupă poziția a cincea. Echipa din Miercurea Ciuc încearcă forțeze accederea la baraj. 

În sezonul regulat, Csikszereda a învins-o cu 3-1 pe Rapid. În meciul tur din play-off, giuleștenii și-au luat revanșa și au câștigat cu 1-0. 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și