Închide meniul

"Nu mă uimește deloc!" Marinos Ouzounidis, ridicat în slăvi după ce le-a învins pe CFR Cluj și FCSB: "Cu puțină atenție, erau deja campioni"

Alexandru Ivan Publicat: 1 mai 2021, 8:20

Reclamă
"Nu mă uimește deloc!" Marinos Ouzounidis, ridicat în slăvi după ce le-a învins pe CFR Cluj și FCSB: "Cu puțină atenție, erau deja campioni"

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Universitatea Craiova, victorii cu FCSB și CFR Cluj

Craiova a reintrat în lupta la titlu după ce le-a învins pe CFR Cluj și FCSB. Oltenii au câstigat cu 2-1 împotriva campioanei, și cu 2-0 în fața fostului lider. Florin Prunea nu e surprins de rezultatele excelente obținute de Marinos Ouzounidis în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea, laude pentru Marinos Ouzounidis

"Nu mă uimește (n.r. forma bună a Universității Craiova), pentru că îl cunosc și pe antrenor, l-am avut și eu la Xanthi. Am lucrat cu el, îl știu pe Marinos, nu mă uimește deloc", a spus Florin Prunea, pentru Pro Sport.

Universitatea Craiova avea o singură victorie în ultimele 9 întâlniri directe cu rivala FCSB înaintea partidei de vineri. Cu CFR Cluj, Craiova avea un singur succes în ultimele 8 dueluri directe.

Florin Prunea: "Cu puțină atenția, erau deja campioni"

Deși și-a învins ambele contracandidate, Craiova rămâne la 4 puncte în urma liderului CFR Cluj. Formația lui Ouzounidis s-a încurcat cu multe formații din a doua jumătate a clasamentului în sezonul regulat. 

"Eu cred că, cu puțină atenție, erau deja campioni. Au pierdut punctele destul de ușor, mai ales în sezonul regular, cu echipele din părtea inferioară a clasamentului”, a remarcat Florin Prunea.

Reclamă

În runda următoare, Universitatea Craiova va juca pe terenul Academicii Clinceni. Rivalele CFR Cluj și FCSB au meci direct. 

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 1

1. CFR Cluj 41 de puncte
2. FCSB 39 de puncte
3. Universitatea Craiova 34 de puncte
4. Sepsi Sf. Gheorghe 30 puncte
5. FC Botoșani 25 de puncte
6. Academica Clinceni 22 de puncte

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și