Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB | Atmosferă senzaţională în Bănie! Fanii olteni au dat recital înaintea derby-ului VIDEO

Dragoș Vasile Publicat: 28 aprilie 2021, 15:44

Reclamă
Universitatea Craiova – FCSB | Atmosferă senzaţională în Bănie! Fanii olteni au dat recital înaintea derby-ului VIDEO

Captură Facebook Universitatea Craiova

Universitatea Craiova - FCSB | Atmosferă senzaţională în Bănie!

În ultima etapă, Universitatea Craiova a învins-o pe CFR Cluj la ea acasă şi a reintrat în lupta la titlu. Fanii sunt alături de echipă şi aşteaptă cu orice preţ o victorie în faţa rivalilor din Capitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a le demonstra oltenilor că îi susţin necondiţionat, suporterii le-au făcut o surpriză fotbaliştilor şi au dat recital, după antrenament, în faţa arenei "Ion Oblemenco".

Universitatea Craiova – FCSB | Marinos Ouzounidis îşi avertizează rivalii: "Putem juca mai bine decât în meciul cu CFR Cluj!"

Alb-albaştrii sunt la 5 puncte în spatele FCSB-ului. Marinos Ouzounidis nu are emoţii înaintea derby-ului şi aşteaptă o victorie în faţa rivalilor din Capitală.

Reclamă

"Va fi un meci bun pentru ambele echipe, ei au pierdut ultimul joc, noi l-am câştigat, asta înseamnă că va fi un meci foarte interesant. Ambele echipe vor dori să câştige, să fie aproape de vârful clasamentului. Mă aştept la un meci bun.

Cred că putem juca mai bine decât în ultimul meci. Am câştigat, am fost important să luăm cele trei puncte, dar cred că putem juca mai bine. Cred în jucătorii mei, în echipa mea, cred că putem face lucrurile mai bine pe teren", a declarat Ouzounidis la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” Vezi toate știrile
Citește și