Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Rapid și visul unei promovări… în versuri! ”Eram precum în ”Contele de Monte Cristo”!” Mihai Iosif, despre lupta pentru Liga 1

Silviu Corneanu Publicat: 28 aprilie 2021, 11:35

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Rapid și visul unei promovări… în versuri! ”Eram precum în ”Contele de Monte Cristo”!” Mihai Iosif, despre lupta pentru Liga 1

AS.ro

Mihai Iosif a fost invitat la AS.ro LIVE

Chiar dacă va reuși promovarea, Iosif nu este sigur de postul său și suține că totul va depinde de cei din conducerea clubului giuleștean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suntem acolo. Este greu, am spus-o de la început. Am intrat pe ultima sută de metri. Sunt șase echipe echilibrate valoric. Este un play-off foarte echilibrat.  

Nu știu dacă o să rămân dacă promovăm. Depinde de conducere, trebuie să fim un tot unitar. Vreau să mă axez foarte mult pe vestiar, pe echipă, iar conducerea trebuie să fie lângă noi. 

E greu, dar nu jucăm singuri. Nu prea am avut zile libere și s-a simțit o oarecare oboseală. Jucătorii își dau seama, sunt motivați și chiar nu am nimic să le reproșez”, a declarat Mihai Iosif la AS.ro LIVE.

Reclamă

Rapid, a fost precum Edmond Dantes în ”Contele de Monte Cristo”

”Poetul” fotbalului românesc, Mihai Iosif, a comparat Rapidul, după meciul cu Slobozia, celebrul personaj Edmond Dantes, a lui Alexandre Dumas, din ”Contele de Monte Cristo!”.

După meciul cu Slobozia, eram sub pământ, știi ”Contele de Monte Cristo”, cu bolovani atârnați de picioare. Nu aș vrea să fiu un Edmond Dantes. Sper să ieșim la suprafață, am ieșit, suntem în play-off, sperăm să mergem până la capăt, fără să ucid pe nimeni. 

Reclamă 4 / 0/3

Pentru mine, comoara este echipa. Am intrat în play-off, foarte greu, chiar dacă era un lucru normal. Dacă nu intram în play-off, probabil, era liniște acum la Rapid, mergeam prin cireșarii. M-am băgat și nu dau înapoi sub nicio formă”, susține Mihai Iosif.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și