Închide meniul

FCSB – Sepsi 1-2 | Jucătorii lui Toni Petrea au gafat şi nu s-au putut distanţa de CFR Cluj. Golul superb al lui Octavian Popescu nu a mai contat! S-a încins lupta la titlu!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 aprilie 2021, 20:20

FCSB – Sepsi 1-2 | Jucătorii lui Toni Petrea au gafat şi nu s-au putut distanţa de CFR Cluj. Golul superb al lui Octavian Popescu nu a mai contat! S-a încins lupta la titlu!

Spread Pictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB - Sepsi, LIVE TEXT pe AS.ro

Claudiu Petrila a deschis scorul şi gruparea din Sfântu Gheorghe a condus la pauză. Octavian Popescu a restabilit egalitatea, iar în minutul 74 a fost o fază extrem de controversată. Florin Tănase a scos iniţial un penalty, dar Sebastian Colţescu s-a răzgândit şi i-a acordat cartonaş galben pentru simulare. Cu 9 minute înainte de final, Mitrea a stabilit scorul final, 2-1 pentru Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, FCSB este pe primul loc în Liga 1. Are 39 de puncte, cu unul mai mult decât CFR Cluj. Universitatea Craiova este pe a treia treaptă a podiumului, cu 34 de puncte.

FCSB – Sepsi 1-2

Min. 90: Final de meci! FCSB a pierdut meciul cu Sepsi.

Min. 81: GOOOL Sepsi! Mitrea i-a readus pe covăsneni în avantaj.

Min. 74: Florin Tănase a văzut cartonaş galben după o simulare. Căpitanul FCSB obţinuse iniţial lovitură de la 11 metri, însă după intervenţia asistentului, Sebastian Colţescu s-a răzgândit.

Reclamă

Min. 68: GOOOL FCSB! Octavian Popescu a egalat pentru formaţia lui Toni Petrea. Olimpiu Morţan i-a pasat decisiv.

Min. 46: A început repriza secundă. FCSB a făcut doar două schimbări. Denis Haruţ a fost înlocuit cu Iulian Cristea, iar Ionuţ Vînă a intrat în locul lui Răzvan Oaidă.

Min. 45: Pauză la Giurgiu! 

Reclamă 4 / 0/3

Min. 30: Ocazie Sepsi! Safranko trimite un şut puternic, care trece milimetric pe lângă poarta lui Andrei Vlad.

Min. 28: GOOOL Sepsi! Claudiu Petrila, jucător împrumutat de CFR Cluj la gruparea covăsneană, a deschis scorul!

Min. 14: Ocazie FCSB! Ovidiu Popescu trimite un şut puternic, însă acesta nu găseşte spaţiul porţii.

Min. 10: Ocazie Sepsi! Golofca, fostul jucător al roş-albaştrilor, ajunge în careul advers, însă Andrei Vlad nu are emoţii. 

Min. 1: A început meciul!

FCSB: Vlad – Crețu, Haruț, Miron, Panțîru – Ov. Popescu, Șut, Oaidă – Moruțan, Fl. Tănase, Oct. Popescu

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ştefan – Păun, Vaşvari, Fulop – Nouvier, Safranko, Ştefănescu

Reclamă

Partida vine după ce ardelenii lui Edi Iordănescu au pierdut cu 1-2 pe teren propriu duelul cu Universitatea Craiova. A fost un meci cu scandal, în care clujenii l-au acuzat pe Ovidiu Haţegan. Gigi Becali a reacţionat imediat.

FCSB – Sepsi LIVE TEXT | Gigi Becali, scandal cu CFR Cluj

"Zice Bilașco că i-a făcut varză, ce varză că n-a greșit nimic Hațegan! Eu am văzut. Niciodată în viața mea n-am văzut așa penalty-uri! Ăla, la atacant (n.r. Debeljuh), e fault în atac. În loc să atace mingea, bagă piciorul în față lui Acka. El nu atacă mingea. Vine și se bagă în fundaș să-i pună piedica.

Păi să ia și repetarea fazei cu Camora cu mâna pe minge (n.r. în CFR – FCSB 2-0) dacă vor, sau să dea penalty-ul dat la mișto când fundașul nostru (n.r. Andrei Miron) dă cu capul în minge (n.r. CFR – FCSB 2-0)”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

FCSB – Sepsi LIVE TEXT | Marius Şumudică, declaraţii incredibile despre FCSB

Marius Şumudică o vede pe FCSB principală favorită la titlu. Şumudică a avut o reacţie incredibilă atât la adresa lui Gigi Becali, cât şi la acea a antrenorului roş-albaştrilor, Toni Petrea. Le-a transmis că nu au nicio scuză dacă CFR Cluj devine campioana României pentru a patra oară la rând.

"FCSB e o echipă de aplomb, care trăiește din realizări individuale. Nu mi se pare că are un joc consistent, chiar văd o scădere, dar trăiește prin sclipirile lui Tănase, Morutan, Oaida, jucători care pot face diferența și peste care au trecut câțiva ani de Liga 1. Se vede că au şcoală… Tănase se vede că e crescut de Hagi. Jucătorii care pleacă din Academie au clasă, trebuie doar să se maturizeze și ajung cu siguranță jucători de valoare pentru că au educația necesară.

Daca FCSB pierde titlul și anul asta, nu ştiu cum să-i numesc. Daca nu iau titlul anul ăsta, prin toată conjunctura și tot ce se întâmplă… trebuie să faci greșeli foarte mari să nu iei campionatul. Daca nu-l iei, trebuie să-ți pui ștreangul de gât! Îl pierde de prea mult timp. E o conjunctură favorabilă la FCSB acum să ia titlul", a declarat Marius Şumudică.
 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și