Închide meniul

FC Botoșani – Craiova 1-1 | Bogdan Vătăjelu, semnal de alarmă pentru olteni: "Cea mai slabă partida a noastră"

Alexandru Ivan Publicat: 21 aprilie 2021, 18:15

Reclamă
FC Botoșani – Craiova 1-1 | Bogdan Vătăjelu, semnal de alarmă pentru olteni: "Cea mai slabă partida a noastră"

Hepta

Botoșani - Craiova 1-1

Craiova a tremurat la Botoșani. Moldovenii au condus până în minutul 80, dar golul lui Andrei Ivan a evitat înfrângerea pentru echipa lui Ouzounidis. Bogdan Vătăjelu nu-și explică de ce Craiova nu poate să strângă puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-1 | Bogdan Vătăjelu: "Cea mai slabă partidă a noastră"

"Cred că e cea mai slabă partida a noastră. Am început foarte slab meciul. Au dat totul pe teren cei de la Botoșani, dar au reușit să facă ceva doar pe greșelile noastre", a spus Bogdan Vătăjelu, după FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-1. 

Craiova și-a creat multe ocazii la poarta lui Botoșani în repriza secundă. Oltenii, și de această dată, au fost neinspirați la finalizare. Vătăjelu crede că asta costat-o scump pe echipa lui Ouzounidis.

"Am intrat mai bine în repriza a doua. Știam că putem să facem mult mai mult. Dacă înscriam mai devreme poate aveam șanse să câștigăm. Păcat că pierdem puncte ușor. Ne așteaptă meciuri la fel de grele, poate chiar mai grele", a mai spus Bogdan Vătăjelu.

Craiova a ajuns deja la 12 remize în acest sezon. Golul lui Andrei Ivan a încheiat o secetă de trei meciuri fără gol marcat în Liga 1 de echipa din Bănie.

Reclamă

FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-1 | Bogdan Vătăjelu: "E devreme să vorbim de titlu"

Deși n-au obținut nicio victorie în primele două etape din play-off, Craiova încă sepră la titlu. Bogdan Vătăjelu nu renunță la acest vis, dar a recunoscut că FCSB și CFR Cluj au un avantaj uriaș.

"E devreme să vorbim de titlu. Dacă ni s-au diminuat șansele ar trebui să renunțam la luptă, nu vreau să spun asta. Deja suntem accidentați și suspendați. Vin meciuri grele", a încheiat Bogdan Vătăjelu

După 1-1 cu FC Botoșani, Craiova a rămas la 4 puncte de CFR Cluj și la cinci lungimi în spatele liderului FCSB. Ambele rivale un meci mai puțin disputat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și