Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0 | Mihai Iosif: "Am avut sabia în gât, nu deasupra capului!". Ionuţ Voicu ţine capul sus: "Sunt sigur că promovăm"

Dragoș Vasile Publicat: 19 aprilie 2021, 20:18

Reclamă
FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0 | Mihai Iosif: "Am avut sabia în gât, nu deasupra capului!". Ionuţ Voicu ţine capul sus: "Sunt sigur că promovăm"

Mediafax Foto / Leczki Jozsi via Hepta

Mihai Iosif, primele concluzii după FC U Craiova 1948 - Rapid 1-0

Dezamăgit din cauza eşecului, Mihai Iosif îşi păstrează calmul. Antrenorul Rapidului a explicat că bătălia pentru promovare abia a început, iar jucătorii săi trebuie să fie motivaţi la maximum pentru a obţine victorii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Fotbalul trebuie să aibă un învingător şi un învins. Am fost criticat după 5 înfrângeri. Ziceau că am avut zeiţa Fortuna. Astăzi am avut o înfrângere. Nu am putut să îi desfacem. Dacă vă uitaţi în urmă, toate echipele au jucat la fel de determinate. Adrian Bălan a lipsit. Toate echipele sunt echilibrate valoric. Data trecută v-am spus că nu este o luptă în doi. 

Mihai Iosif: "Tratăm meciurile la victorie!"

(întrebat despre revanşa în faţa Craiovei) De ce să nu ne luăm? Ne desfiinţăm, cum? Tratăm meciurile la victorie. Noi ne păstrăm calmul. Meciul ar fi fost cu tribunele pline. Nu este un apel la suporteri, este un apel la autorităţi. Să facă lucrurile la fel pentru toată lumea. Am avut sabia în gât, nu deasupra capului. Există o oboseală", a declarat Mihai Iosif la finalul meciului pentru DigiSport.

Ionuţ Voicu vrea ca Rapid să promoveze cu orice preţ în Liga 1

Chiar dacă giuleştenii au pierdut, Ionuţ Voicu ţine capul sus şi anunţă că el şi coechipierii săi vor face tot ce le stă în putinţă pentru a reveni pe prima scenă a fotbalului românesc. 

Reclamă

"Ei au intrat mai bine în prima repriză. Noi, până ne-am dezmeticit, deja am primit un gol. Am sperat până la sfârşit că vom reveni. Suntem tot acolo. Avem un meci acasă cu Mioveni. Astăzi au fost mai buni ei. Vom vedea la finalul sezonului. Important e să promovezi. Nu am reuşit, nu am avut luciditate. Cred că este normlă această oboseală. 

Sunt sigur că o să fim aşa cum trebuie să fim şi că o să promovăm. Mi-aş fi dorit din toată inima ca acest meci să fie cu suporteri. Am încercat să câştigăm şi noi şi ei. Rapidul are valoare să promoveze. O să ridicăm capul. Nu mă interesează cine va promova. Eu îmi doresc din toată inima să promoveze Rapid", a spus şi Ionuţ Voicu. 

După FCU Craiova 1948 – Rapid 1-0, echipa lui Adrian Mititelu a ajuns la 45 de puncte și a devenit lider solitar. De cealaltă parte, giuleştenii rămân pe locul al doilea, cu 42 de puncte. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și