Închide meniul

Universitatea Craiova – Sepsi 0-0 | "Va sta o lună!" Bancu a dat detalii despre starea lui Baiaram şi îşi ameninţă rivalele la titlu: "E doar prima etapă, nu este totul pierdut"

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2021, 19:47

Reclamă
Universitatea Craiova – Sepsi 0-0 | "Va sta o lună!" Bancu a dat detalii despre starea lui Baiaram şi îşi ameninţă rivalele la titlu: "E doar prima etapă, nu este totul pierdut"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Nicuşor Bancu, reacţie după Universitatea Craiova - Sepsi 0-0

La scurt timp după startul jocului, de la gazde s-a accidentat la gleznă Ştefan Baiaram. El a fost scos cu ambulanţa de pe teren şi dus la spital. Jucătorul plângea în hohote în minutele de după accidentare, până când a fost urcat în ambulanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Baiaram a venit în vestiar, am înţeles că va sta o lună", a spus căpitanul Nicuşor Bancu, după Universitatea Craiova – Sepsi 0-0

Nicuşor Bancu: "Am pierdut două puncte, dar nu este totul pierdut"

Nicuşor Bancu a spus că, deşi Universitatea Craiova a ajuns la 3 meciuri fără gol marcat în Liga 1, nu este pierdută lupta la titlu. 

"Am pierdut două puncte, bineînţeles. Am avut câteva ocazii şi în prima repriză şi în a doua. Puteam să câştigăm şi la ultima fază. Ne lipsesc golurile. Este doar prima etapă, se joacă, nu este totul pierdut", a mai spus Nicuşor Bancu. 

Universitatea Craiova – Sepsi 0-0! Cum arată clasamentul în play-off

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova se află pe locul 3 în play-off, cu 30 de puncte, la 2 în spatele campioanei CFR şi la trei de FCSB. De partea cealaltă, Sepsi ocupă locul 4, cu 24 de puncte.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și