Închide meniul

Chindia – Hermannstadt 2-0. Jucătorii lui Săndoi, lideri în play-out. Sibienii, pe ultimul loc în Liga 1

Alexandru Ivan Publicat: 17 aprilie 2021, 13:50

Reclamă
Chindia – Hermannstadt 2-0. Jucătorii lui Săndoi, lideri în play-out. Sibienii, pe ultimul loc în Liga 1

Mediafax Foto / Lucian Danciu via Hepta

Chindia - Hermannstadt

Chindia a învins FC Hermannstadt cu 2-0. Dumitraşcu şi Florea au marcat pentru formaţia lui Emil Săndoi. În uurma acestui rezultat, sibienii au ajuns pe ultimul loc în clasament, la egalitate de puncte cu Poli Iaşi. De cealaltă parte, dâmboviţenii sunt pe primul loc în play-out, cu 23 de puncte. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În următoarea etapă, Chindia Târgovişte are meci cu FC Argeş, în timp ce FC Hermannstadt va juca pe teren propriu cu Astra Giurgiu.

Chindia – Hermannstadt 2-0

Min. 90: Fluier final! Chindia a câştigat cu 2-0.

Min. 48: GOOOL Chindia! Adrian Florea majorează scorul. 

Min 31: GOOOL Chindia! Goool Denis Dumitrașcu! Jucătorul gazdelor a finalizat cu un șut în plasa laterală. 

Reclamă

Min 1: A început meciul. 

CHINDIA: Aioani – Căpușă, Iacob, Celea, Dinu – Yameogo, Dulca, Rață, Dumitrașcu – Popa, Florea 
ANTRENOR: Emil Săndoi

HERMANNSTADT: Cristiano – Mățel, Matricardi, Viera, Opruț – Buzan, Dâlbea, Aosman – Mayoral – Yazalde, Bagarici 
ANTRENOR: Eugen Beza

Reclamă 4 / 0/3

După înjumătățirea punctelor, Chindia ocupă locul 4 în play-out. Echipa din Târgoviște s-a luptat la play-off până în ultima etapă și vrea să scape rapid de emoțiile retrogradării. Cu o victoie, elevii lui Săndoi pot trece, provizoriu, pe primul loc în play-out.

De cealaltă parte, Hermannstadt a devenit noua codașă din Liga 1. Sibienii sunt la trei puncte de primul loc deasupra barajului. 

În sezonul regulat, Chindia n-a reușit să o învingă pe Hermannstadt. A fost 3-1 pentru sibieni la Târgoviște, iar returul s-a terminat la egalitate, 1-1. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și