Închide meniul

CFR Cluj – FCSB 0-0 (4-1 d.l.d) | Andrei Vlad nu pune preț pe eșecul din Supercupă, dar se gândește la play-off: "Trebuie să ne îndeplinim obiectivul"

Alexandru Ivan Publicat: 15 aprilie 2021, 18:16 / Actualizat: 2 iunie 2022, 20:23

Reclamă
CFR Cluj – FCSB 0-0 (4-1 d.l.d) | Andrei Vlad nu pune preț pe eșecul din Supercupă, dar se gândește la play-off: "Trebuie să ne îndeplinim obiectivul"

Sport Pictures via Hepta

Andrei Vlad, după Supercupa României

CFR Cluj a câștigat din nou Supercupa României, după o pauză de trei ani. Ardelenii s-au mai impus în edițiile din 2018, 2010 și 2009. A fost nevoie de penalty-uri ca să o învingă pe FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a câștigat Supercupa României

Andrei Vlad a fost eroul lui FCSB. Portarul roș-albaștrilor le-a închis poarta vedetelor lui Edi Iordănescu.

„Cele două penalty-uri ratate de noi au făcut diferența. Aceasta este meseria portarului. Asta trebuie să fac la fiecare meci. Suntem supărați, dar n-avem ce să facem. Începe play-off-ul și trebuie să luăm meci cu meci. Trebuie să ne îndeplinim obiectivul„, a spus Andrei Vlad, după Supercupa României.

CFR Cluj a fost echipa care s-a aflat la conducerea jocului pe toată durata partidei. Ardelenii au avut o căruță de ocazii la poarta lui Vlad, dar jucătorii lui Iordănescu n-au fost inspirați la finalizare.

FCSB este la a doua finală pentru Supercupă pierdută. Ultima dată când au jucat pentru acest trofeu, în 2015, roș-albaștrii au fost învinși de ASA Târgu Mureș.

Reclamă

În mod tradițional, Supercupa se joacă înainte de startul sezonului. Condițiile impuse de pandemie au făcut însă ca meciul să fie mutat tocmai în luna aprilie. Partida s-a desfășurat pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, fără spectatori.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
Vezi toate știrile
Citește și