Închide meniul

Octavian Popescu stârneşte motive de îngrijorare la FCSB. De ce ar trebui să se teamă Gigi Becali după ce şi-a comparat "perla" cu Neymar. "Poate e prea mult!"

Dragoș Vasile Publicat: 12 aprilie 2021, 20:33

Reclamă
Octavian Popescu stârneşte motive de îngrijorare la FCSB. De ce ar trebui să se teamă Gigi Becali după ce şi-a comparat "perla" cu Neymar. "Poate e prea mult!"

profimediaimages.ro

Octavian Popescu, în declin abrupt

Victor Becali este de părere că orice jucător de vârsta lui Popescu poate avea un declin. Vărul patronului de la FCSB crede că titularizarea meci de meci în Liga 1 îl afectează pe tânărul fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Tavi Popescu e un băiat de 18 ani, a avut un început foarte bun, dar poate e prea mult, poate e obosit. Noi trebuie să vedem calitățile lui Octavian Popescu. Poate avea un declin de formă. Nu este o mare nenorocire, orice jucător, la vârsta lui, poate avea o formă mai slabă. Atitudinea în meci nu putem spune că nu este bună", a declarat Victor Becali pentru GSP.ro

În actualul sezon, Octavian Popescu a bifat 25 de apariţii pentru FCSB, în toate competiţiile, reuşind să marcheze un gol şi să ofere 7 pase decisive.

Octavian Popescu, comparat de Gigi Becali cu Kylian Mbappe şi Neymar

Prestaţiile lui Octavian Popescu nu se mai ridică la nivelul aşteptărilor, însă Gigi Becali consideră că "perla" sa îi va aduce o adevărată avere. Patronul FCSB spune că puştiul de 18 ani este mai bun decât vedeta lui PSG, Kylian Mbappe, şi că va ajunge să valoreze 500 de milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

"M-a întrebat Mihai: 'Dacă primești ofertă…?'. Îl dau de la 20 (n.r. milioane de euro) în sus, dar fără 20% procent nu pleacă. La Man, mai am 5%. Singurul jucător care nu va pleca fără 20% e Tavi Popescu.

El va ajunge la 500 de milioane, o să iau și eu 100 de milioane. E mai tare decât Mbappe! Are viteză, îl are și pe Mbappe și pe Neymar la un loc", a spus patronul FCSB.

EXCLUSIV | Lucian Sânmărtean are încredere deplină în Octavian Popescu

Chiar dacă Octavian Popescu nu a mai impresionat în Liga 1, Lucian Sânmărtean are doar cuvinte de laudă la adresa tânărului fotbalist. Gigi Becali a plătit 190.000 de euro în schimbul lui Tavi Popescu, jucător căruia i-a pus o clauză de reziliere de 100.000.000 de euro.

Reclamă

"Este un copil pe care l-am văzut și mi-a atras atenția cu ușurința și curajul, nesimțirea, în sensul bun, cu care manevrează mingea. Octavian Popescu poate fi noul star al fotbalului românesc. Depinde de el, depinde de mediul în care se formează", a declarat Lucian Sânmărtean pentru AntenaSport.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

7:00

Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024, competiţie care e live în AntenaPLAY! Ioana Sîngeorzan joacă la 09:30

0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și