Închide meniul

Se pregăteşte transferul vieţii pentru Olimpiu Moruţan? Anunţ de ultimă oră: "Părinţii lui locuiesc de 10 ani în Germania!"

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2021, 7:37

Reclamă
Se pregăteşte transferul vieţii pentru Olimpiu Moruţan? Anunţ de ultimă oră: "Părinţii lui locuiesc de 10 ani în Germania!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Olimpiu Moruţan

În ultima perioadă, de Olimpiu Moruţan s-au interesat mai multe cluburi, printre care şi Inter Milano. Impresarul lui Moruţan, Florin Vulturar, a lăsat să se înţeleagă că jucătorul ar putea alege un alt campionat puternic din Europa. Este vorba de Bundesliga. Familia lui Moru'an e stabilită de 10 ani în Germania. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sperăm că următorul pas va fi într-unul din top 5 campionate, iar aici se numără şi Bundesliga, bineînţeles. Părinţii lui Moruţan locuiesc în Germania de 10 ani”, a declarat Vulturar, pentru Sky Germania.

Olimpiu Moruţan, comparat de nemţi cu Hagi

Olimpiu Moruţan i-a cucerit pe jurnaliştii nemţi, care l-au comparat cu Hagi. 

"Olimpiu Moruţan este considerat unul dintre cele mai mari talente din fotbalul românesc. Este considerat de mulţi «noul Hagi», iar Hagi nu este doar cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor, dar a fost pus pe lista «FIFA 100» de legendarul Pele, o listă publicată în 2004, cu ocazia aniversării FIFA – 100 de ani.

Pe lângă Galatasaray, Porto sau Inter Milano, conform Sky, două formaţii din Bundesliga sunt interesate de internaţionalul român U21: Bayer Leverkusen şi TSG Hoffenheim. Moruţan şi-a arătat talentul la EURO U21 din Slovenia şi Ungaria, acolo unde a terminat Grupa A pe locul 3, după Olanda şi Germania.

Reclamă

Pe lângă poziţia de număr 10, care este clar cea în care dă cel mai bun randament, Moruţan mai poate ajuta şi ca număr 8 sau în flancul drept, la nevoie. Contractul fotbalistului de 1.73m cu FCSB expiră în 2023 şi, în ciuda clauzei de 70 de milioane de euro, se vorbeşte despre o plecare a lui Moruţan pentru 10 milioane de euro”, este prezentarea făcută de către nemții de la 90min.de.

Olimpiu Moruţan, la mare căutare în Europa

Olimpiu Moruţan (21 ani) este la mare căutare în Europa. Porto, echipă calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, a pus ochii pe fotbalistul FCSB.

Jurnaliştii de la O Jogo notează că "dragonii" sunt pe urmele "perlei" lui Becali de mai mult timp. De asemenea, aceştia au amintit de faptul că latifundiarul din Pipera a profitat de forma bună a a lui Moruţan pentru a se asigura că nu-l va vinde cu mai puțin de 20 de milioane de euro. De Moruţan s-au interesat şi câteva echipe din Franţa. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și