Închide meniul

Ilie Dumitrescu, discurs manifest la adresa FRF! "N-au niciun stres. Tot Burleanu iese, chiar dacă ajungem în urnă a 5-a!" 

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2021, 5:42

Reclamă
Ilie Dumitrescu, discurs manifest la adresa FRF! "N-au niciun stres. Tot Burleanu iese, chiar dacă ajungem în urnă a 5-a!" 

Mediafax Foto / Laurentiu Mich via Hepta

Ilie Dumitrescu, verdict în privinţa lui Răzvan Burleanu

Ilie Dumitrescu este convins că Răzvan Burleanu va fi încă 10-12 ani șeful FRF. Fostul internațional îi acuză pe cei care votează că nu-i interesează situația fotbalului românesc. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Este foarte greu să-l bată cineva pe Burleanu. Dacă ajungem nu în a cincea urnă, ci chiar să nu mai participăm, niciun fel de problemă, nu au niciun fel de stres membrii asociaților care votează. Cei care votează nu au niciun stres că echipa națională nu are niciun rezultat. Vă anunț oficial", susține Ilie Dumitrescu. 

Răzvan Burleanu e la al doilea mandat la FRF 

Răzvan Burleanu se află la al doilea mandat în fruntea fotbalului românesc, iar Ilie Dumitrescu nu crede că acesta va pleca prea curând. 

"Vreo 10-12-15 ani, trebuie să acceptăm lucrul ăsta. Niciun fel de problemă, Burleanu va câștiga încă două-trei mandate. Justin Ștefan spunea un lucru interesant: cei care votează nu au niciun fel de stres, că sunt 3 calificări aproape pierdute. Sperăm să nu fie cea la Mondial.

Păi alea sunt cele mai importante, interesele lor. Ce contează echipa națională? Poate să se întâmple orice la nivelul echipei naționale. Ai dreptate, indiferent cine candidează", a răbufnit Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și