Închide meniul

EXCLUSIV | Reacţia lui Victor Piţurcă după ce Gigi Becali a cerut 20 de milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2021, 12:47

EXCLUSIV | Reacţia lui Victor Piţurcă după ce Gigi Becali a cerut 20 de milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan

ProfimediaImages

"Dacă este o echipă care va plăti această sumă, face 20 de milioane, sigur că da", a spus Victor Piţurcă, în exclusivitate pentru AntenaSport. Asta în situaţia în care FC Porto a devenit ultima echipă care a pus ochii pe fotbalistul de la FCSB. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din Bundesliga, Bayer Leverkusen şi Hoffenheim sunt echipele care îl urmăresc pe Olimpiu Moruţan, în timp ce Inter sau Galatasaray sunt şi ele pe listă. În acest sezon, mijlocaşul a bifat 26 de partide pentru formaţia roş-albastră, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 6 goluri şi să ofere 12 pase decisive.

Olimpiu Moruţan, cotat de Gigi Becali la 20 de milioane de euro

Becali cere pe mijlocaş 20 de milioane de euro: "Cine spune 'Doamne, ia-mi'?! Spune: 'Doamne, dă-mi', normal. În atenţia lor pot fi şi jucători la care când aud suma de transfer închid telefonul", a spus Victor Becali, vărul patronului de la FCSB, pentru AntenaSport.

Gigi Becali ar fi vrut să-l vadă pe Moruţan la naţionala mare a lui Rădoi: "Moruţan trebuie să aibă cu cine să joace! Că dacă Moruţan nu are cu cine să joace, degeaba îl ţii acolo la tineret, ce să facă acolo la tineret?! Băi, Mutu, lasa-mă în pace! Înţelegi?!", a declarat patronul FCSB.

Olimpiu Moruțan mai are contract cu FCSB până în 2023. Gigi Becali i-a setat o clauză de reziliere uriașă: 70 de milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și