Închide meniul

CFR Cluj – Dinamo 1-0 | "Poate mă duc în pădure și încep să urlu!" Gheorghe Mulţescu, dărâmat de arbitrajul lui Marcel Bîrsan: "Parcă miroase a ceva iz de Paszkany și Mureșan!"

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2021, 19:46

Reclamă
CFR Cluj – Dinamo 1-0 | "Poate mă duc în pădure și încep să urlu!" Gheorghe Mulţescu, dărâmat de arbitrajul lui Marcel Bîrsan: "Parcă miroase a ceva iz de Paszkany și Mureșan!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gheorghe Mulţescu este antrenorul celor de la Dinamo

Paul Anton şi Bejan au fost eliminaţi de marcel Bîrsan încă din prima repriză. Gheorghe Mulţescu a fost dărâmat la finalul partidei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mă încearcă un sentiment de indignare. Poate mă duc în pădure și încep să urlu. Așa ceva nu am întâlnit. Parcă miroase a ceva iz de Paszkany și Mureșan. Este inimaginabil ce poate face un om îmbrăcat în negru, parcă e predestinată culoarea asta.

Jucătorii au făcut un efort inimaginabil. Cuvintele sunt prea puține pentru ce au făcut ei astăzi. Acești arbitri nu sunt oameni. Incorecte ambele eliminări. Anton s-a împiedicat, poți da lovitura liberă, dar cum să dai cartonaș galben?", a spus Gheorghe Mulţescu după CFR Cluj – Dinamo 1-0

E o situație grea pentru noi, să vedem câți morți și răniți avem. Răuță este suspendat și el. Ne adunăm, nu ne predăm. Nu mor câinii când vor alții!”, şi-a continuat Mulţescu discursul dur. 

CFR Cluj – Dinamo 1-0 | Echipa lui Mulţescu a jucat cu doi oameni mai puţin

Paul Anton a fost primul eliminat de la Dinamo. Mijlocaşul a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 31, după un faul asupra lui Bordeianu. Primul galben l-a încasat pentru proteste, în minutul 9.

Reclamă

După doar 6 minute, Florin Bejan a fost şi el eliminat. Fundaşul a încasat al doilea cartonaş galben, după ce a făcut henţ. Primul galben îl luase în minutul 15, după ce l-a faultat pe Debeljuh.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” Vezi toate știrile
Citește și