Închide meniul

Edi Iordănescu s-a convins după EURO U21! Jucătorul pe care îl vrea la CFR Cluj. Ce alte mutări pregătesc șefii campioanei

Alexandru Ivan Publicat: 5 aprilie 2021, 17:02

Reclamă
Edi Iordănescu s-a convins după EURO U21! Jucătorul pe care îl vrea la CFR Cluj. Ce alte mutări pregătesc șefii campioanei

profimedia

CFR Cluj s-a hotărât

Șefii campionei s-au întrunit special pentru a discuta despre viitorul lui Alexandru Pașcanu, scrie Pro Sport. Sursa citată notează că Edi Iordănescu vrea să-l păstreze pe fundașul de 21 de ani în lotul pentru sezonul viitor de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj vrea să-l păstreze pe Alexandru Pașcanu

Alexandru Pașcanu a fost printre cei mai buni oameni ai naționalei lui Mutu la EURO U21. Jucătorul crescut la Leicester City a marcat golul decisiv în victoria cu Ungaria și a evoluat excelent împotriva coloșilor Germania și Olanda. 

Pașcanu a semnat cu CFR Cluj în 2019, imediat după primul turneu final la care a participat alături de naționala de tineret. Campioana a plătit 600.000 de euro ca să îl aducă de la Leicester City, dar Dan Petrescu n-a avut încredere în el.

Doar cinci partide a jucat Pașcanu la CFR Cluj sub comanda "Bursucului". În returul din stagiunea precedentă, Petrescu l-a împrumutat la FC Voluntari. A jucat 19 meciuri pentru ilfoveni și a pus umărul din plin la salvarea echipei de la retrogradare.

CFR Cluj nu l-a păstrat în lot nici în acest sezon. Formația din Gruia l-a împrumutat din nou, de această dată în Liga a doua din Spania, la Ponferadina. A prins 21 de partide în tricoul echipei de pe locul 8 din al doilea eșalon iberic.

Reclamă
Reclamă

CFR Cluj vrea mai mulți jucători tineri

Plecarea lui Dan Petrescu a schimbat strategia la CFR Cluj. Potrivit sursei citate, clujenii s-au hotărât să dea mai multe șanse jucătorilor tineri.

Mihai Butean (24 de ani), împrumutat la Gaz Metan, este așteptat înapoi în Gruia. Petrila (20 de ani) și Răzvan Andronic (21 de ani) vor reveni și ei din împrumuturile de la Sepsi și, respectiv, Academica Clinceni. 

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:45

LIVE TEXTManchester City – Inter (22:00), meciul zilei din Liga Campionilor. Sparta Praga – Salzburg 3-0

21:31

Gigi Becali, nevoit să le plătească sume uriaşe lui Elias Charalambous şi Mihai Pintilii: „Trebuie să scot banii ăştia!”

21:30

Dinamo a învins-o pe Wisla Plock şi e lider în grupa A a Ligii Campionilor

20:59

„Nu joacă nici măcar la Rangers B” Presa din Spania, uimită de situaţia lui Ianis Hagi: „Nici vorbele tatălui său nu l-au ajutat”

20:29

Ciprian Tătăruşanu, prima apariţie publică după ce şi-a anunţat retragerea! Mesajul uriaş pentru fanii FCSB-ului

20:11

Dinamo încearcă două lovituri importante pe piaţa transferurilor! Jucătorii care ar putea semna cu echipa antrenată de Kopic

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 4 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 5 FotoLovitură pentru Ilie Năstase după recalcularea pensiilor! Ce s-a întâmplat cu pensia fostului lider mondial: „Atât merit” 6 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu
Citește și