Închide meniul

EXCLUSIV | Victor Piţurcă a dat verdictul înainte de FCSB – Universitatea Craiova: "Să spunem că ar avea prima şansă"

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2021, 5:28

Reclamă
EXCLUSIV | Victor Piţurcă a dat verdictul înainte de FCSB – Universitatea Craiova: "Să spunem că ar avea prima şansă"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Victor Piţurcă prefaţează FCSB - Universitatea Craiova

"În momentul ăsta, FCSB e pe primul loc, joacă şi pe teren propriu. Să spunem că ar avea prima şansă, însă meciul se joacă. Cine va face cele mai puţine greşeli va câştiga. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă, înainte de FCSB – Universitatea Craiova: "FCSB poate marca mai uşor"

FCSB are avantajul că este într-o formă foarte bună. Şi sunt mult mai bine puşi la punct în ofensivă. Pot marca mult mai uşor decât cei de la Craiova", a spus Piţurcă, în exclusivitate pentru AntenaSport, înainte de marele derby FCSB – Universitatea Craiova.

  • Meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova se dispută la Giurgiu, duminică seară, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. 

Victor Piţurcă l-a făcut praf pe Mihai Rotaru

Pițurcă nu se mai intoarce la Craiova cât este Rotaru patron. "E un nimeni, un zero", spune Pițurcă. Scandalul a pornit de la puștiul minune care a ajuns la FCSB, Octavian Popescu.

Mihai Rotaru susține cu vâr și îndesat că Pițurcă n-a plecat de bunăvoie de pe Oblemenco. "Eu l-am dat pe Pițurcă afară, nu a plecat el", susține omul cu banii de la Craiova. Victor Pițurcă a negat afirmațiile patronului oltenilor. "Piți" l-a criticat dur pe Rotaru, pe care l-a făcut mincinos.

"Dacă mă dădea el afară, să-mi plăteasca salariul pe trei ani de zile. El rămâne tot un mincinos. El e mulțumit că m-a dat afară. Bravo lui. E mare. Mihai Rotaru e mare. Pentru mine, el e un nimeni, un zero. Parveniți din ăștia am cunoscut la viața mea", a spus Victor Pițurcă.

Reclamă

De la Octavian Popescu a pornit scandalul. Rotaru spune că l-a pierdut din cauza lui Pițurcă. Tehnicianul de 64 de ani nici n-a vrut să audă de această variantă. "Octavian Popescu a plecat fiindcă domnul Rotaru voia să-i dea salariu 1000 de lei. Norocul lui este că a plecat de la Craiova. Sunt sigur că nu era nici în lot", a explicat Victor Pițurcă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și