Închide meniul

Dinamo, verdict crunt! Un fost jucător din Ștefan cel Mare anunță dezastrul: "O să stea mulți ani în Liga 2, dacă ajunge acolo!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 martie 2021, 20:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:13

Dinamo, verdict crunt! Un fost jucător din Ștefan cel Mare anunță dezastrul: "O să stea mulți ani în Liga 2, dacă ajunge acolo!"

Hepta

Dinamo se chinuie să evite retrogradarea

Dinamo este pe marginea prăpastiei. "Câinii" au fost învinși și de codașa Ligii 1, Poli Iași, și au ajuns pe locul 14. Echipa din Ștefan cel Mare nu mai sperie pe nimeni. Cosmin Moți știe care este motivul pentru dezastrul de la club. Fostul fundaș dinamovist a dat vina pe străinii aduși pe salarii uriașe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Moți s-a plâns de transferurile făcute de Dinamo

"Cred că ar trebui să le acorde o mai mare atenţie jucătorilor români, tineri, nu mereu să aducem jucători africani, de nu ştiu unde, care n-au mai jucat de nu ştiu când, cu salarii de mii de euro. Sunt de acord să vină jucători străini la echipele româneşti, dar să vină jucători tineri, care merită, care pot aduce un plus.

Nu cred că Dinamo poate fi mai jos cu jucători tineri din propria academie, cu români, exemplu Clinceni, 80% jucători români, se bat cu şanse reale la play-off. Marea majoritate a străinilor de la Dinamo nu sunt cu nimic mai buni decât tinerii jucători din academie şi nu văd rostul să-i aduci. Se creează o stare de disconfort că salariile sunt mult mai mari", a declarat Cosmin Moți pentru Telekom Sport.

Andrei Blejdea, Gevaro Nepomuceno, Gudmund Kongshavn, Jonathan Morsay și Steliano Filip sunt jucătorii aduși de Dinamo în această iarnă. Nici unul dintre ei n-a impresionat în tricoul "câinilor".

Cosmin Moți, verdict crunt pentru Dinamo

Cosmin Moți se teme pentru Dinamo în lupta pentru evitarea retrogadării. "Câinii" au cele mai multe meciuri fără gol marcat în Liga 1 (13) și sunt fără victorie de două luni. Ajunsă pe locul 14, Dinamo are patru infrângeri în ultimele cinci etape. 

Reclamă

"Trebuie să vedem ce se întâmplă cu echipa, a cui e echipa, ce se poate face, pentru că suporterii dau bani în fiecare lună pentru licenţă, pentru salariile jucătorilor, pentru datorii. Sper să nu ajungă Dinamo în Divizia B, pentru că dacă ajunge în B, mi-e frică doar că o să rămână mai mulţi ani acolo”, a mai spus Cosmin Moți. 

Dinamo va juca în etapa următoare pe terenul campionaei CFR Cluj. Partida este programată pe 4 aprilie, după pauză internațională. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și