Închide meniul

Răzvan Lucescu, impresionat de Florin Tănase! "Pentru mine, nu este o surpriză. Întotdeauna a fost un jucător de valoare"

Dragoș Vasile Publicat: 12 martie 2021, 13:58 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
Răzvan Lucescu, impresionat de Florin Tănase! "Pentru mine, nu este o surpriză. Întotdeauna a fost un jucător de valoare"

profimediaimages.ro

Florin Tănase l-a impresionat pe Răzvan Lucescu

Cotat la 3 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Tănase a marcat de 18 ori în acest sezon, în toate competițiile, reușind și trei pase decisive în cele 23 de apariții în tricoul roș-albastru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sezonul excelent al căpitanului FCSB nu este o surpriză pentru Răzvan Lucescu, care îl laudă pe "Tase" pentru cifrele din actuala stagiune.

"Pentru mine Tănase nu este o surpriză. El întotdeauna a fost un jucător bun, de valoare, talentat. A fost considerat un jucător de mare perspectivă. A traversat şi o perioadă mai puţin bună. Acum, revine ca fiind un jucător important. Sunt parcursuri fireşti. Întotdeauna fotbalul românesc a scos la suprafaţă fotbalişti de talent." a declarat Răzvan Lucescu pentru ProSport.

Răzvan Lucescu ştie care sunt problemele în fotbalul românesc

Antrenorul care a făcut în ultimii ani performanţe uriaşe cu PAOK şi Al-Hilal ştie care sunt principalele probleme cu care se confruntă sportul rege din România. 

"Altele au fost problemele noastre. Una dintre ele este educaţia, educaţia sportivă în mod special. Noi nu suntem luptători, noi în momentele de dificultate cedăm foarte uşor. Noi facem lucrurile foarte bine atunci când suntem cu încredere, cu entuziasm, dar valoarea unui jucător şi a unui om în general este să facă faţă şi dificultăţilor", a mai spus Răzvan Lucescu pentru sursa citată.

Reclamă

"Nu trebuie să lipsească de la națională!" Florin Tănase l-a impresionat şi pe Anghel Iordănescu

Florin Tănase se află la cel mai bun sezon al carierei, fiind golgheterul Ligii 1 cu 17 reușite. Anghel Iordănescu îl vede numărul 1 de la FCSB și consideră că acesta nu ar trebui să lipsească de la echipa națională.

"Tănase e jucătorul numărul 1 de la FCSB, nu doar că e golgheter. Nu cred că ar trebui să lipsească din lotul naționalei", a declarat Anghel Iordănescu la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și