Închide meniul

Dinamo nu-l iartă pe Magaye Gueye după "scandalul cocaina". "Vor fi cerute daune!" Ruptură totală între DDB și senegalez

Alexandru Ivan Publicat: 10 martie 2021, 14:26 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
Dinamo nu-l iartă pe Magaye Gueye după "scandalul cocaina". "Vor fi cerute daune!" Ruptură totală între DDB și senegalez

Magaye Gueye, despre cazul "cocaina"

Profimedia

Magaye Gueye a fost depistat cu cocaină în urma testelor făcute după derby-ul cu FCSB din Cupă, câştigat de dinamovişti cu 1-0. Nu e primul scandal provocat de Gueye la Dinamo. El s-a filmat într-un jacuzzi înjurând clubul din cauza restanțelor salariale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo nu va uita ușor acest episod. Mario Nicoale, direcorul sportiv din Ștefan cel Mare, a explicat care este situația lui Magaye Gueye în acest moment.

Dinamo îi cere despăgubiri lui Magaye Gueye

”Acum Magaye e suspendat, urmând ca la finalul anchetei, dacă va ieși că este vinovat, să se încheie contractul de muncă. Apoi, vom merge mai departe", a spus Mario Nicolae, la Digi Sport.

Dinamo îi va cere despăgubiri lui Magaye Gueye. Clubul consideră că scandalul provocat de senegalez este intolerabil pentru imaginea echipei. 

"Nu putem tolera așa ceva când e vorba de imaginea lui Dinamo. Vor fi cerute daune, imaginea lui Dinamo e afectată, am apărut în toate ziarele din lume", a declarat Mario Nicoale.

Reclamă

Magaye Gueye a ajuns la Dinamo la începutul acestui sezon, liber de contract. El a bifat 17 apariții în acest sezon de Liga 1, reușind să înscrie trei goluri. Ultima dată, Gueye a evoluat pentru Qarabag în  Azerbaidjan.

Mario Nicolae: "DDB nu-l va ierta pe Magaye Gueye"

Suporterii acționari de la Dinamo au trecut peste episodul din jacuzzi. Gueye nu va fi iertat și de această dată!

”Când a apărut episodul jacuzzi, nimeni nu i-a arătat mai multă susținere decât cei din DDB, dar se pare că Gueye nu a învățat nimic. Fanii se simt trădați, dezamăgiți. Au contribuit cu bani, și-au rupt din alocație, din pensie, iar banii tăi se duc la un jucător care pătează numele lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Să nu credeți ca ne comportam cu el ca un lepros, ținem legătura, îl sprijinim în comunicarea cu ANAD. Cu excepția episodului jacuzzi, el se pregătea foarte bine, venea la timp, nu întârzia, nu puteai știi ce face în restul timpului. Nu ne-a dat de bănuit că are un anturaj”, a mai spus Mario Nicoale.

Magaye Gueye are 30 de ani. Cea mai importantă echipă din CV-ul său este Everton. Senegalezul a bifat 39 de apariții pentru formația din Premier League. 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și