Închide meniul

Octavian Popescu, avertizat după cazul Florinel Coman: "Să facă școala de șoferi!". Cine îi dă lecții, în parcare, puştiului minune de la FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 6 martie 2021, 8:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
Octavian Popescu, avertizat după cazul Florinel Coman: "Să facă școala de șoferi!". Cine îi dă lecții, în parcare, puştiului minune de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Octavian Popescu, noua "perlă" de la FCSB

FCSB vrea să evite încă un caz Florinel Coman. Gigi Becali este dispus să-i ofere șofer personal lui Octavian Popescu. Mai mult, puștiul de 18 va fi susținut și în timpul cursurilor de la școala de șoferi. Totul a fost dezvăluit de Giovanni Becali, care este convins că Popescu nu va face greșeala coechipierului său. "Mbappe" Coman le-a prezentat poliţiştilor un permis din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu, avertizat după cazul "Florinel Coman"

"I-am spus lui Octavian Popescu, care trebuie să ia carnet, să facă şcoală de şoferi. Îl mai învaţă Perianu în parcare. Dacă e nevoie, îi trimitem noi sau Gigi un şofer personal. Să îşi ia carnet şi, când are bani mai mulţi, să îşi ia maşină. E un băiat cuminte", a declarat Giovanni Becali, la Digi Sport.

Florinel Coman a fost prins pe autostradă cu 165 de km/h, fără permis de conducere valabil în România. Dacă se va dovedi ca actul prezentat de jucătorul lui FCSB este fals, el riscă închisoare de la 1 la 5 ani.

Giovanni Becali l-a lăudat pe Octavian Popescu

Giovanni Becali crede că FCSB a dat lovitura prin transferul lui Octavian Popescu. Puștiul a jucat în 20 de partide din acest sezon de Liga 1, reușind un gol și șase pase decisive.

"E un jucător bun, joacă meci de meci. Gigi l-a luat imediat, i-a făcut şi contract bun şi e nelipsit. Gigi mi-a spus: 'Şi dacă mai era Dennis Man, el titular juca'. Aşa a şi fost, atunci lipsea Coman. Are dreptate să ceară şi el ce vrea", a mai spus Giovanni Becali.

Reclamă

Transferul lui Octavian Popescu l-a costat pe Gigi Becali 200.000 de euro. Craiova, care i-a oferit lui Popescu doar 600 de lei pe lună, a refuzat să achite suma respectivă pentru jucătorul de 18 ani.

"I-a făcut 3.000 salariu şi nu ştiu ce va face mai departe. Să nu uităm că Gigi a plătit 200.000 de euro. Ce trebuia să plătească Craiova a plătit Gigi", a adăugat Giovanni Becali.

Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, Octavian Popescu este cotat la 350.000 de euro. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și