Închide meniul

OFICIAL | Întăriri pentru Mircea Rednic. Viitorul a adus un fost fundaș de la Gremio. Constănțenii forţează calificarea în play-off

Alexandru Ivan Publicat: 4 martie 2021, 17:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
OFICIAL | Întăriri pentru Mircea Rednic. Viitorul a adus un fost fundaș de la Gremio. Constănțenii forţează calificarea în play-off

FC Viitorul

Viitorul, transfer oficial

Viitorul încearcă să prindă play-off-ul pe ultima sută de metri. După 5-0 cu Dinamo în etapa precedentă de Liga 1, constănțenii speră din nou la o clasare pe primele șase poziții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul a cedat mai mulți jucători de bază în această iarnă, printre care Gabriel Iancu și Bradley de Nooijer. Mircea Rednic a primit însă și întăriri. Ultimul pe listă e brazilianul Marquinhos Pedroso. 

Viitorul l-a transferat pe Marquinhos Pedroso

 "Născut la 4 octombrie 1993, la Tubarao (Brazilia), Marquinhos are 1.75m, evoluează pe postul de fundaș stânga și a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon, cu drept de prelungire pentru încă 1 an. 

În cariera sa a mai jucat pentru formații precum DC United, FC Dallas, Figueirense, Ferencvaros, Gaziantepspor, Gremio și Botev Plovdiv, de aceasta din urmă despărțindu-se la începutul acestui an. Bine ai venit, Marquinhos, și mult succes în tricoul negru-albastru", se arată pe site-ul oficial al celor de la Viitorul.

Reclamă

Viitorul vrea în play-off pe ultima sută de metri

Viitorul va juca în etapa următoare, pe teren propriu, cu Academica Clinceni. Cele două formații sunt în luptă directă pentru play-off.

Echipa lui Rednic este pe poziția a 11-a în Liga 1, cu 28 de puncte. Clinceni, ocupanta ultimului loc de play-off, este la opt lungimi în față, dar are un meci în plus. Viitorul are de disputat o restanță cu Poli Iași.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și