Închide meniul

"Nu fac mahalageală!" Reacţie de ultimă oră după ce Anamaria Prodan şi-a pus avocaţii pe bărbatul pe care îl alinta "Diamantul": "Am avut o relaţie deosebită cu el!"

Antena Sport Publicat: 2 martie 2021, 15:57 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
"Nu fac mahalageală!" Reacţie de ultimă oră după ce Anamaria Prodan şi-a pus avocaţii pe bărbatul pe care îl alinta "Diamantul": "Am avut o relaţie deosebită cu el!"

Captură AS.ro

Anamaria Prodan îl dă în judecată pe Dennis Man

Gigi Becali nu a vrut să comenteze decizia Anamariei Prodan de a-i cere daune lui Dennis Man

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mă interesează să vorbesc despre femei și mai ales despre femeia asta. Nu mă interesează fiindcă dau naștere la alte discuții și nu vreau.

Nu stau să mă cert acum. Nu vreau să fac mahalageală. Să facă ce vrea, nu mă interesează!”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Anamaria Prodan îl dă în judecată pe Dennis Man

Transferul lui Dennis Man la Parma a răcit relaţiile dintre Anamaria Prodan. Gigi Becali şi jucător. Mai mult, agentul FIFA îl va da în judecată pe Man pentru a-i cere daune. Deşi o avea impresar pe Anamaria Prodan, Man a acceptat ca de transferul la Parma să se ocupe firma lui Giovanni Becali. Anamaria Prodan îl avea trecut în telefon "Diamant" pe actualul jucător al Parmei

„ Avocatii mei au totul pregătit, cine a greșit trebuie să plătească. Mie îmi pare tare rău că s-a ajuns aici, mai ales că am avut o relație deosebită cu Dennis și familia lui. Dar trebuie să îmi fac și eu dreptate. Sunt în SUA acum. A fost o periodă tensionată pentru mine, așa că am decis să nu mai intru în polemici și să mă liniștesc. Nici nu am mai vrut să mai citesc presa ca să nu mă mai necăjesc”, a spus Anamaria Prodan pentru Playsport.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și