Închide meniul

Dinamo mai primeşte o lovitură. Fanii trebuie să mai scoată 40.000 de euro. Florin Prunea: "Dinamo a făcut apel, dar degeaba"

Antena Sport Publicat: 2 martie 2021, 6:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
Dinamo mai primeşte o lovitură. Fanii trebuie să mai scoată 40.000 de euro. Florin Prunea: "Dinamo a făcut apel, dar degeaba"

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Florin Prunea îşi cere drepturile

"Dinamo a făcut apel, dar degeaba. E vorba despre salariile din octombrie până în iunie, plus cheltuielile de judecată, deci în jur de 40.000 de euro. Nu am cerut niciun leu în plus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu sunt crescut acolo de mic, știu ce înseamnă clubul ăsta și m-a ajutat mult. Nu cred că se va pune problema ca Dinamo să nu ia licența din cauza mea. Repet, niciodată nu se va pune problema astfel”, a declarat Florin Prunea, potrivit Fanatik.

Dinamo nu mai scapă de probleme

Florin Prunea nu este singurul om căruia Dinamo are să îi dea bani. "Câinii" trebuie să mai achite 50.000 de euro, salarii restante, către doi antrenori din cadrul clubului.

Ionel Augustin și Gheorghe Mihali, angajați ai clubului, au depus memoriu pentru recuperarea a cinci salarii restante. Camera de Soluționare a Litigiilor le-a dat câștigat de cauză. Prin urmare, Dinamo este nevoită să scoată din buzunar 50.000 de euro.

În proces cu Dinamo mai sunt Cosmin Contra și secundul său, Javi Reyes. O decizie definitivă în privința restanțelor celor doi ar putea fi luată pe 4 martie.

Reclamă

DDB speră să scape de toate datoriile până la data de 31 martie. În acest fel, clubul poate să-și depună dosarul pentru cupele europene. Dacă Dinamo va renunța la Europa, "câinii" au timp până pe 30 aprilie să se concentreze pe obținerea licenței pentru sezonul viitor de Liga 1. Pentru asta, Dinamo are nevoie de peste 800.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și