Închide meniul

Andrei Cristea a răbufnit! Radu Petrescu, pus la zid: "Este jenant că se mai prezintă la Iaşi!"

Dragoș Vasile Publicat: 1 martie 2021, 17:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
Andrei Cristea a răbufnit! Radu Petrescu, pus la zid: "Este jenant că se mai prezintă la Iaşi!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Cristea critică arbitrajul lui Radu Petrescu

Tehnicianul grupării din Copou l-a pus la zid pe Radu Petrescu, "centralul" duelului de astăzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Despre arbitri nici nu mai vreau să vorbesc. Nu mai vreau să vorbesc despre astfel de oameni. Este jenant că se mai prezintă la Iaşi. N-are rost să vorbesc despre infracțiunile făcute anul trecut", a răbufnit Cristea. 

Poli Iaşi, ''lanterna roşie'' din Liga 1

În urma rezultatului de astăzi, moldovenii rămân pe ultimul loc în Liga 1, fără victorie din luna decembrie. Cristea speră ca elevii săi să strângă rândurile şi să rămână pe prima scenă a fotbalului românesc.

"Trebuie să ne adunăm, să strângem rândurile și să fim mai uniți. Cauzele înfrângerii? Greșeli individuale. Am întâlnit o echipă bună. Gabi Tamaș joacă la fel ca la 21 de ani! 

Echipa și-a revenit din momente și mai grele. Capul sus, mai sunt foarte multe meciuri de jucat! Sper să ne recuperăm din punct de vedere mental și să redevenim echipa care a fost în urmă cu scurt timp", speră Cristea.

Reclamă

VAR, un vis interzis pentru Liga 1!

FRF și LPF se află în plin război din cauza sistemului VAR, iar un fost conducător din fotbalul românesc, Iuliu Mureşan, este de părere că implementarea acestuia rămâne un vis interzis.

"Așa e în fotbalul românesc. Avem nevoie de el să corecteze greșelile și să oprească orice fel de discuție. Arbitrii fac greșeli mari, dar după cum văd eu, parcă nu se dorește. Nimeni nu vrea să plătească niște bani, atât implementarea lui, aparatura, dar și costurile suplimentare de la fiecare etapă.

Iuliu Mureşan: "Dacă ar veni cineva să ne dea VAR-ul gratis, toată lumea s-ar bucura"

Echipele n-ar vrea să dea din banii lor, Federația nu știu dacă e obligată să implementeze și oricum nu au bani mulți, LPF iar n-are bani, deci e o problemă financiară. Dacă ar veni cineva să ne dea VAR-ul gratis, toată lumea s-ar bucura și ar accepta", a declarat Iuliu Mureșan pentru as.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și