Închide meniul

Florin Tănase şi-a regăsit pofta de gol! Căpitanul lui FCSB a mai făcut un pas spre titlul de golgheter al Ligii 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 februarie 2021, 19:11 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
Florin Tănase şi-a regăsit pofta de gol! Căpitanul lui FCSB a mai făcut un pas spre titlul de golgheter al Ligii 1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase a înscris în FC Botoşani - FCSB

În minutul 55, căpitanul roş-albaştrilor a reuşit să marcheze după o fază în care au contribuit Octavian Popescu, Florinel Coman şi Olimpiu Moruţan. Tănase a înscris cu un şut din marginea careului, la care Hankic nu a mai putut interveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase, pe primul loc în topul golgheterilor Ligii 1

Decarul lui Toni Petrea este la cel mai bun sezon din carieră. A marcat pentru a 16-a oară în această ediţie de campionat şi s-a distanţat de urmăritori în topul golgheterilor. Are acum cu două goluri mai mult decât fostul său coechipier, Dennis Man, plecat la Parma pentru 13 milioane de euro.

Singurul adversar care pare să îl mai poată ajunge din urmă este chiar un jucător de la FC Botoşani. Este vorba de Hamidou Keyta, care a văzut de pe teren golul înscris de Tănase. Francezul a punctat de 13 ori în actualul sezon.

Florin Tănase nu marcase în ultimele trei meciuri ale roş-albaştrilor. Golul cu FC Botoşani a fost cel de-al 50-lea înscris de FCSB în această ediţie a Ligii 1. Trupa lui Petrea are cel mai bun atac din competiţia internă.

Florin Tănase ar putea pleca în SUA

Montreal Impact, New York City sau New York Red Bull, sunt formațiile din MLS care l-au monitorizat în trecut pe căpitanul de la FCSB. Tănase mai are contract cu FCSB până în decembrie 2022, iar Giovanni Becali a oferit detalii.

Reclamă

"Nu pot să spun numele unei echipe în acest moment pentru Florin Tănase. Da, sunt șanse destul de mari să plece în America, dar totul depinde de valoarea ofertei pe care pot să i-o aduc lui Gigi Becali.

Și, bineînțeles, dacă și Gigi va fi de acord. Cred că poate fi vorba despre 3,5 – 4 milioane de euro și atunci toate părțile pot fi mulțumite", a declarat agentul de jucători.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și