Închide meniul

Jerry Gane a luat foc după ce Ion Marin a afirmat că doi suporteri au intrat în vestiar să dea indicaţii jucătorilor: "Să-i fie ruşine dacă vine cu astfel de minciuni!"

Antena Sport Publicat: 27 februarie 2021, 11:34 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
Jerry Gane a luat foc după ce Ion Marin a afirmat că doi suporteri au intrat în vestiar să dea indicaţii jucătorilor: "Să-i fie ruşine dacă vine cu astfel de minciuni!"

Mediafax Foto / Sports Pic via Hepta

Jerry Gane, replică dură pentru Ion Marin

Tehnicianul celor de la Dinamo, Jerry Gane, a reacţionat dur după afirmaţiile făcute de fostul mare jucător al dinamoviştilor. Gane a spus că suporterii nu au venit în vestiar şi nu a ezitat de a-i da o replică dură lui "Săpăligă". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Este o aberaţie! De unde până unde apar astfel de zvonuri?! De la domnul Ion Marin aveam pretenţii. Văd că ştie el că au intrat suporterii în vestiar şi văd că este foarte acid. Este o lipsă de respect faţă de mine. 

Poate să aibă o părere legată de joc, nu mă deranjează, dar dacă vine cu astfel de minciuni, să-i fie ruşine! Suporterii ne-au ajutat tot timpul ca echipa să supravieţuiască, să o aducă pe linia de plutire, dar niciodată nu au intrat în vestiar. Ne incurajează peste tot în ţară", a declarat Jerry Gane pentru sport.ro.

Declaraţia lui Ion Marin care l-a enervat pe Jerry Gane

Ion Marin, fost mare jucător şi antrenor la Dinamo, a făcut dezvăluiri halucinante după Dinamo – Viitorul 0-5. Acesta susţine că înaintea partidei, doi suporteri ar fi intrat în vestiar şi ar fi făcut tactica de joc. În acest context, Ion Marin spune că Jerry Gane nu mai are cum să rămână la echipă.

"Și eu am auzit lucrul acesta, că au intrat doi suporteri în vestiar și și-au permis să dea indicații de joc! Pur și simplu l-au desființat pe Jerry (n.r Ionel Gane), i-au distrus personalitatea, i-au distrus autoritatea. Dacă s-a întâmplat lucrul acesta, este începutul dezastrului. N-au voie în vestiar! Ce să caute acolo? Ce să caute în vestiar?

Reclamă
Reclamă

Lasă, domnule, antrenorul în pace! Eu îl luam de mână și îl aruncam pe ușă afară! Dacă asta s-a întâmplat, Jerry nu mai poate să antreneze la Dinamo", a spus Ion Marin la Digisport.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și