Închide meniul

Dan Alexa nu vrea să ajute Dinamo cu bani şi să devină membru DDB: "Mi-au înjurat familia!" Ce a spus despre spanioli

Antena Sport Publicat: 19 februarie 2021, 8:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
Dan Alexa nu vrea să ajute Dinamo cu bani şi să devină membru DDB: "Mi-au înjurat familia!" Ce a spus despre spanioli

Captură DigiSport via Hepta

Dan Alexa

Dan Alexa a jucat la Dinamo, însă nici nu vrea să audă de o donaţie pentru a se înscrie în Programul DDB. De-a lungul timpului, Dan Alexa a fost ironizat şi după incidentul cu Anamaria Prodan, când a fost lovit cu pumnul în faţă de vedetă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Respect mult Dinamo, practic acolo a fost începutul meu în fotbalul de performanţă. Asociez suporterii cu cei care mi-au înjurat familia şi nu voi ajuta DDB-ului. E o trăire, nu pot ajuta. Nu vorbesc de rău, dar asociez suporterii cu anumiţi lideri. La mine e ceva personal, mi-au înjurat familia foarte mult timp. Dar, repet, nu am nicio legătură cu proiectul lor. Doar că nu mă implic!", a declarat Alexa, pentru Look Sport

Dan Alexa: "Ce s-a întâmplat cu spaniolii e din filme"

Totuşi, Dan Alexa îi laudă pe fani care au dat dovadă de ataşament pentru Dinamo. În ultimele luni, fanii au fost cei care au susţinut clubul financiar. Spaniolii conduşi de Pablo Cortacero au promis milioane de euro, dar până acum nu au intrat în conturi. 

"Bravo fanilor DDB, au făcut un lucru incredibil de important pentru club. Am înţeles că doar banii lor trăieşte clubul. Fără un investitor important un club ca Dinamo se va zbate în mediocritate, nu văd fanii să asigure un buget pentru performanţă.

Ceea ce s-a întâmplat cu spaniolii e de filme. Nu ştiu cine e vinovat şi, sincer, nici nu mă interesează. E nevoie de un investitor pe viitor, care să plătească datoriile, nu ştiu cât mai pot duce suporterii în spate", a mai spus Alexa, pentru sursa citată. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și