Închide meniul

Pe urmele lui Gigi Becali! Mihai Stoica a impus un jucător în primul 11 de la FCSB: ”Am insistat să joace cu Dinamo!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 februarie 2021, 5:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Pe urmele lui Gigi Becali! Mihai Stoica a impus un jucător în primul 11 de la FCSB: ”Am insistat să joace cu Dinamo!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB

Managerul general de la FCSB a anunțat faptul că l-a impus în primul 11, la meciul din Cupă cu Dinamo, pierdut de roș-albaștri, cu 0-1, pe Adrian Niță. MM s-a felicitat pentru faptul că a insistat ca tânărul jucător să joace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Niță în teren… aia a fost singura mea implicare la meciul ăla (n.r. – cu Dinamo). Am insistat să joace Niță, aveam mare încredere în el și nu m-a dezamăgit”, a dezvălui Mihai Stoica la Digi Sport.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine este Adrian Niță

În vârstă de numai 17 ani, Niță este născut la Slatina și a ajuns la Academia FCSB în urmă cu câțiva ani.

Acesta evoluează ca aripă stânga, dar o poate face la fel de bine și pe dreapta. Niță este cotat de transfermarkt.com la 150.000 de euro.

Niţă, surpriză plăcută, un jucător de 17 ani, păcat de el că e prea micuţ şi nu prea mai văd aşa jucători mici. Niţă a reuşit ceva.

Reclamă

A făcut faze, se vede când pune piciorul pe minge că pune într-un fel. Are mişcări, se vede că are calitate. Are mişcări naturale, frumoase, cum se mişcă din corp”, l-a lăudat Panduru pe tânărul de la FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și