Închide meniul

FCSB, disperată să distrugă CSA Steaua! Mihai Stoica, anunţ uluitor: "E mai important meciul cu ei decât Cupa României"

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2021, 18:34 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
FCSB, disperată să distrugă CSA Steaua! Mihai Stoica, anunţ uluitor: "E mai important meciul cu ei decât Cupa României"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Mihai Stoica, anunţ aiuritor

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri incredibile despre salariile şi banii care se investesc la CSA Steaua, echipă ce luptă în acest sezon pentru promovarea în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De altfel, Mihai Stoica spune că e mai importantă blocarea celor de la CSA Steaua în drumul spre Liga 2 decât câştigarea Cupei României de FCSB. Echipa a doua a celor de la FCSB poate juca barajul de promovarea cu CSA Steaua. 

E mai important meciul dintre FCSB II cu CSA Steaua decât Cupa României, pentru că trebuie stopată această gaură neagră. Sunt plătitor de taxe, dar nu vreau să plătesc salariul lunar al lui Nsiah, care am auzit că are 28.000 de lei pe lună. Nu sunt de acord să plătesc pentru un fotbalist de 38 de ani care joacă în Divizia C și are burtă.

Nu mă deranjează să plătesc taxe pentru sportivii care au performanțe. Nu vorbesc despre echipe precum CSM București, pentru că acolo se joacă în Liga Campionilor. Și la Steaua este Ana Maria Brânză care face cinste țării. Eu vorbesc strict despre echipa lor de fotbal”, a spus Mihai Stoica la Digisport.

Mihai Stoica: "S-au dat foc la 3.000.000 de euro din bugetul statului"

Mai mult, Mihai Stoica spune că banii investiţi de clubul armatei în echipa de fotbal ar putea fi folosiţi în infrastructură. 

Reclamă

"Un camion rămâne fără frâne și cauciucuri și mor trei militari pentru că nu au fost bani de reparații, dar în schimb să dăm banii pentru o echipă de fotbal din liga a treia.
Există salarii exagerate la copii și juniori. E exagerat ca peste trei milioane de euro din bugetul statului să meargă la Steaua. Dacă promovează, e adevărat că trebuie să-și schimbe statutul. S-au dat foc la 3.000.000 de euro din bugetul statului
”, a spus Mihai Stoica.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și