Închide meniul

Un nou discurs furios al lui Mihai Stoica la adresa arbitrilor: "Aroganţa lui Istvan Kovacs îl face să pară intangibil!" Dezvăluiri incredibile

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2021, 17:08 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
Un nou discurs furios al lui Mihai Stoica la adresa arbitrilor: "Aroganţa lui Istvan Kovacs îl face să pară intangibil!" Dezvăluiri incredibile

Spread Pictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica

Derby-ul cu CFR Cluj şi partida cu Hermannstadt sunt momentele în care cei de la FCSB s-au simţit nedreptăţiţi. Mihai Stoica susţine că Istvan Kovacs locuieşte de ani de zile în Cluj, deşi figurează ca fiind din Carei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Cătălin Popa te aștepți să facă prostii, dar nu în aceeași direcție. Nu se explică de ce Cătălin Popa e delegat în continuare, după ce a viciat meciul UTA Arad – Dinamo. Așa s-a întâmplat să vicieze meciul nostru de la Mediaș, cu Hermannstadt.

La Istvan Kovacs nu te aștepți neapărat să facă prostii, dar aroganța lui îl face să pară intangibil. M-aș mira să inventeze Benga, despre care am auzit că e foarte credincios, ce a spus despre el. Știe cineva că Istvan Kovacs stă de ani de zile la Cluj, deși el figurează pe listă ca arbitru din Carei?”, a spus Mihai Stoica la Digisport

Gigi Becali, criză de nervi în direct

Gigi Becali a fost cel care a declanşat jihadul la adresa lui Istvan Kovacs şi Cătălin Popa. 

Nu poţi, e adevărat că fac păcate, dar nu pot, sunt om. E adevărat, se greşeşte….nu am nimic cu oamenii care greşesc. Asta e nu greşeală, aici nu e greşeală. Dacă mingea e în dreptul lui Vlad şi dai penalty, înseamnă că eşti hoţ. Nu vezi când îl împinge Miron? Ești hoţ! Nu credeam că o să mai ajung ca pe vremuri să jignesc oameni, este prea mare hoţia.

Reclamă

Eu spun că aseară a fost dezavantajată CFR. Dar a fost o greşeală, s-a greşit. Dar cu FCSB, cu CFR, noi aveam 6 puncte acum în plus. Camora în minutul 3 pune mâna şi nu dă. Aia e hoţie. Oricine poate să spună ce vrea, comisia de Integritate. E hoţ, nu e greşeală! Kovacs este unul dintre cei mai buni arbitri ai României, nu e prost, numai degeaba dacă s-a născut aşa de hoţ. Nu am cum să tac. Am făcut deja, Vali a făcut. Am cerut refuzarea lui Istvan Kovacs şi a lui Popa. Cum să-l mai dai pe Kovacs la FCSB? Atunci hai faceţi ce vreţi că sunteţi voi stăpânii”, a spus şi Gigi Becali. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și