Închide meniul

Scandal la Mediaș! Mihai Stoica și Thomas Neubert s-au contrat cu bodyguarzii. De la ce a plecat totul

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2021, 5:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
Scandal la Mediaș! Mihai Stoica și Thomas Neubert s-au contrat cu bodyguarzii. De la ce a plecat totul

captură Digi Sport

Mihai Stoica și Thomas Neubert, conflict cu stewarzi la meci

În minutul 79 al meciului, Neubert s-a răstit la un copil de mingi care ascunsese o minge și nu o mai dădea pe teren. MM i s-a alăturat și el, iar cei doi au fost certați de o persoană de la tribuna oficială, după cum anunță gsp.ro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat, lângă MM și Neubert, au apărut stewarzii care le-au cerut acestora să plece de lângă gard, iar preparatorul fizic de la FCSB a fost bruscat de oamenii de ordine, după cum se vede pe TV.

Helmut Duckadam i-a pus la zid pe jucătorii de la FCSB

Jucătorii de la FCSB s-au plâns de starea gazonului, după meci, dar fosta legendă a clubului , Helmut Duckadam, nu este de acord cu ei și i-a criticat pentru atitudinea pe care au avut-o în joc.

"Sunt scuze ieftine, au jucat pe un teren fantastic, pe Arena Națională, cu Clinceni, și au pierdut. În loc să caute scuze și explicații, trebuie să spună mai răspicat că e o problemă în joc, în atitudinea jucătorilor. Acolo e cauza principală", a spus Duckadam la Digi Sport.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro 
Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:06

Asociația Presei Sportive din România, reacţie după incidentul incredibil de la meciul Rapid – Oţelul 0-0

10:41

VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”

10:30

Luca Joldea, peformanţă uriaşă: Aur la Campionatele Mondiale de tir sportiv de juniori, la pistol cu aer comprimat 10 metri

10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

9:46

Ce reacție a putut avea Dan Șucu, când a aflat de scandalul incredibil din timpul meciului Rapid – Oțelul 0-0: „Înțelegeți asta!”

9:38

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și