Închide meniul

Viitorul a uitat să câştige: "Suntem în criză!". Când va reveni pe bancă Mircea Rednic + Prepeliţă: "Să nu ni se urce la cap"

Alexandru Ivan Publicat: 12 februarie 2021, 19:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
Viitorul a uitat să câştige: "Suntem în criză!". Când va reveni pe bancă Mircea Rednic + Prepeliţă: "Să nu ni se urce la cap"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Când revine Mircea Rednicpe bancă

Mircea Rednic nu a stat pe banca Viitorului nici la meciul cu FC Argeș, fiind depistat pozitiv cu Covid-19. Cătălin Anghel, suplinitorul său, a dezvăluit când ar putea să revină antrenorul principal la echipa lui Gică Hagi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul, înfrângere cu FC Argeș fără Mircea Rednic pe bancă

"Rednic ar putea să revină de marți sau miercuri, când se fac cele 14 zile de izolare. Sper să revină cu un tonus bun și să le dea încredere băieților să poată să câștige din nou", a spus Cătălin Anghel la Digi Sport.

Suplinitorul lui Mircea Rednic crede că FC Argeș nu a meritat să câștige în fața Viitorului, deși echipa sa nu a expediat nciun șut pe spatiul porții adverse.

"E o înfrângere nemeritată. Am controlat jocul, dar am făcut aceleași greșeli impardonabile. Adversarul nu și-a creat ocazii și nu ne-a pus probleme. Suntem într-o situație grea. M-a deranjat că, după ce am primit gol, nu am avut nicio reacție. Echipa este în criză. Cred însă că dacă rămânem împreună putem să trecem peste", a mai spus Cătălin Anghel.

Andrei Prepeliţă: "Să nu ni se urce la cap"

În schimb, echipa antrenată de Andrei Prepeliţă a ajuns la 9 meciuri fără eşec. 

Reclamă

"Echipa arată bine, ne-am măsurat forțele și cu echipe care se bat la titlu și nu am pierdut. Moralul jucătorilor este unul bun, să fim umili, să nu ni se urce la cap, să fim cu picioarele pe pământ”, a spus antrenorul lui FC Argeş.

Fostul jucător al lui FCSB şi al echipei naţionale spune că este mai grea viaţa de antrenor. 

”E mai greu acum. Ca jucător depindeam doar de mine, îmi făceam programul normal, acum vii la 9 și pleci la 16, înainte veneam la 11 și plecam la 13. Mă mai bag în teren, am 20 de ani de fotbal profesionist, nu pot să mă rup așa. Ultimul meci cred că a fost în decembrie, pe 6. Rămân și după antrenament și îmi fac program, când am timp merg și la sală”, a mai spus Prepeliţă, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

FC Argeș – Viitorul 1-0 

După 0-1 cu FC Argeş, Viitorul a ajuns la trei înfrângeri consecutive în Liga 1. Mai mult, constănțenii n-au mai câștigat în campionat de opt etape. Viitorul a căzut pe locul 11 în Liga 1 după înfrângerea de pe terenul piteștenilor. Echipa lui Mircea Rednic a ajuns la opt puncte distanță de play-off.  

De cealaltă parte, FC Argeș a trecut peste Viitorul în clasament. După ce au început sezonul dezastros, piteștenii au urcat pe locul 10 în Liga 1 și sunt neînvinși în 2021. 4 victorii și trei remize a înregistrat formația din Trivale în 2021.  

Pentru Viitorul urmează meciul cu Poli Iași din următoare etapă din Liga 1. Rednic ar putea să fie demis dacă scoate alt rezultat în afară de victorie din meciul respectiv. FC Argeș va primi vizita lui Sepsi Sf. Gheorghe în următoarea etapă. Echipa antrenată de Prepeliță și Mihai Ianovschi va spera ca seria fantastică din 2021 să continue.  

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și