Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali rupe tăcerea după scandalul dintre MM Stoica şi ultraşi. "La mine la club comand eu şi atât"

Antena Sport Publicat: 12 februarie 2021, 10:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
EXCLUSIV | Gigi Becali rupe tăcerea după scandalul dintre MM Stoica şi ultraşi. "La mine la club comand eu şi atât"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali se implică în scandalul de la FCSB

"Nu există nicio tensiune. Ce să aplanez? La mine la club comand eu şi atât. De la club angajaţii pleacă atunci când îi dau eu afară, nu când li se cere demisia", a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mustaţă: "Putem să venim la bază să îţi cerem demisia!"

Totul a început după a doua înfrângere consecutivă a roş-albaştrilor, 0-1 cu Dinamo. Eliminarea din Cupa României nu le-a picat bine fanilor din Peluza Nord.

"La momentul ăsta, pentru mine, atâta timp cât tu vii să-ți bați joc de această echipă și să joci cu Dinamo cu echipa a doua, înseamnă că trebuie să pleci acasă! Dă-ți demisia, Meme! Nu ai cum să vii tu să joci cu echipa a doua! Eu te știu Meme! Nu mă interesează pe mine de Gigi, că nu Gigi a făcut echipa.

Eu te știu pe tine, domnul Meme! Tu trebuie să-ți dai demisia la ora asta. Demisie fără discuție! Nu-ți poți bate joc de atâtea milioane de suporteri şi să vii să-mi spui mie că joci cu echipa a doua. E mâna lui Meme aici. Se duce la patron și îi spune să odihnească jucătorii. Tu odihnești jucătorii cu Dinamo?

Tu cu Dinamo trebuia să bagi echipa de bază. Dă-ți demisia și lasă-ne. Dacă nu, putem veni la bază și să-ți cerem demisia. Și mama dacă era manager la Steaua îi ceream demisia în seara asta. Dacă Gigi spunea că bagă echipa, Meme trebuia să-ți dai demisia și să-i spui că tu nu poți accepta asta cu Dinamo. Dar tu ai vrut să odihnești jucători, atunci odihnește-te și tu și dă-ți demisia", a spus Gheorghe Mustaţă la Radio Sport 1.

Reclamă
Reclamă

Răspunsul lui Mihai Stoica pentru Mustaţă

Mihai Stoica a transmis că nu are de gând să îşi ceară scuze pentru că FCSB a folosit rezervele în meciul pierdut cu 1-0 contra lui Dinamo şi a spus că titularii trebuiau menajaţi pentru jocul de la Mediaş, cu Hermannstadt.

"Duminică, la Mediaș, temperatura va fi cu minimum 15°C sub cea de acum și avem nevoie de prospețime, mai ales că terenul va fi foarte greu. Sigur că suporterii sunt deranjați că am fost eliminați în Ștefan cel Mare, însă trebuie să se înțeleagă că nu am tratat cu amatorism jocul. Singurul capitol la care unii au rămas datori a fost atitudinea, dar se va regla cu certitudine acest aspect în viitorul apropiat.

Că se impunea penalty la Niță Adrian asta e o discuție pe care evit s-o provoc. Sau că acțiunea aceluiași atacant, născut în 2003, ar fi trebuit finalizată la 0-0. Câștigurile sunt revenirea lui Nedelcu și evoluția de excepție a lui Niță, cu o prestație remarcabilă chiar dacă a avut adversar direct un fotbalist de mare valoare, Sorescu", a spus Mihai Stoica.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:34

Răzvan Lucescu a spus totul după primele puncte pierdute cu PAOK în Superliga Greciei

8:31

Patru jucători de la FCSB, OUT din primul 11 după remiza cu CFR Cluj! Gigi Becali a făcut anunţul: „Greşeala mea!”

8:18

“Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului

8:04

Ilie Dumitrescu, radical după CFR – FCSB 2-2: „Este foarte greu. Anul trecut a fost omogenitate”

23:55 15 sept.

Elias Charalambous trage un semnal de alarmă după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Trebuie să facem schimbări. E ceva ce nu ne convine”

23:49 15 sept.

Promisiunea lui Joyskim Dawa, după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Vom reveni în campionat! Avem lot puternic, facem două echipe”

1 VIDEOFC Porto – Farense 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru dragoni. Braga – Guimaraes 0-2 2 VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku 3 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 4 CFR Cluj – FCSB 2-2. Campioana României a obţinut un egal după ce a revenit de la 0-2! Final nebun în Gruia 5 VIDEOPAOK – Panathinaikos 0-0 a fost în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, salvat de Kotarski în prelungirile meciului 6 Gigi Mulţescu a murit la 72 de ani! Legenda lui Dinamo s-a stins din viaţă la spital
Citește și