Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Enache, ironii la adresa FCSB: ”Nu a fost un pas în față, eu eram obișnuit cu performanța!” Becali, ținut în frâu de Reghecampf

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 6:32 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Enache, ironii la adresa FCSB: ”Nu a fost un pas în față, eu eram obișnuit cu performanța!” Becali, ținut în frâu de Reghecampf

AS.ro

Gabi Enache a fost invitat la AS.ro LIVE

Enache a ajuns prima dată la FCSB în 2016 și susține că transferul la echipa lui Gigi Becali nu a fost un pas înainte în cariera sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sincer, transferul de la Astra la FCSB nu a fost un pas mare. Știam care e situația, unde merg, cine se comportă, cum se comportă, joci bine 10 meciuri și dacă joci unul prost, nu ești bun. Dar pas mare nu a fost. 

Nu mi s-a părut o trecere foarte mare, plus că eu eram învățat și cu performanța, la Steaua nu prea am mai făcut performanță, niveul poate a mai scăzut. În prima parte nu am simțit că nu joc din cauza patronului”, a declarat Enache la AS.ro LIVE. 

Laurențiu Reghecampf îl ținea în frâu pe Gigi Becali

Gabi Enache susține că în prima perioadă în care a ajuns la FCSB nu a resimțit implecarea lui Gigi Becali la echipă, spre deosebire de ultima dată când a îmbrăcat tricoul roș-albaștrilor.

Fostul jucător de la FCSB susține că Reghecampf știa cum să-l ia pe Gigi Becali și nu accepta implicarea patronului.

Reclamă
Reclamă

Nu știu cât de mult îi mergea cu Reghe, avea experiență foarte mare, știa cum să pună problema, cum să se impună în fața jucătorilor, cum să discute cu patronul, era cu totul altă situație”, a dezvăluit Gabi Enache la AS.ro LIVE.

VIDEO cu declarațiile lui Gabi Enache

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

10:54

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor”! Pe cine a remarcat de la campioana României

10:51

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB! Ce a declarat imediat după „dubla” spectaculoasă din meciul cu RFS

10:43

Al Ahly – Zamalek, 21:00, LIVE VIDEO. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

10:34

„O ruşine!” Radu Drăguşin, distrus de englezi după eliminarea din Tottenham – Qarabag 3-0: „Era momentul lui!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și