Închide meniul

"Îmi doresc din tot sufletul să plece în Franţa sau în altă parte!" Gică Popescu a dat indicii despre planurile lui Hagi

Antena Sport Publicat: 8 februarie 2021, 18:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
"Îmi doresc din tot sufletul să plece în Franţa sau în altă parte!" Gică Popescu a dat indicii despre planurile lui Hagi

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gică Hagi

Pe 5 februarie, chiar de ziua lui, Hagi a aflat că este pe lista scurtă a celor de la Olympique Marseille. Gică Popescu admite că patronul Viitorului poate ajunge în Franţa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit Eurosport, românul este pe lista scurtă de posibili înlocuitori ai lui Andres Villas-Boas la Marseille. 

Villas-Boas a plecat cu scandal de pe Stade Velodrome. Portughezul și-a dat demisia în timpul unei conferințe de presă, fiind nemulțumit că conducerea l-a adus împrumut pe Oliver Ntcham, de la Celtic, fără acordul său. Și Maurizio Sarri se afla pe lista lui Marseille, dar italianul nu-și dorește să prea o echipă când sezonul este în plină desfășurare. 

"Gică e în vacanţă, e alături de noi, de echipă cu sfaturi când i se cer, însă e în vacanţă. Îi doresc din tot sufletul să plece în Franţa sau oriunde altundeva pentru că are capacitatea să antreneze la cel mai înalt nivel', a spus Gică Popescu, conform Telekomsport.

Reacţia lui Gică Popescu, după Viitorul – Voluntari 0-1

Gică Popescu a vorbit şi despre meciul pe care Viitorul l-a pierdut cu Voluntari, scor 0-1. Preşedintele Viitorului admnite faptul că echipa se află în criză. 

Reclamă

"Din păcate nu reuşim să ieşim din pasa proastă în care am intrat odată cu rezultatele acelea de egalitate, cu Sepsi, după la CFR.

Impresia mea e că băieţii şi-au pierdut din încredere. Le-am spus să ridice capul pentru că noi am intrat în această situaţie neplăcută, tot noi trebuie să o scoatem. Avem foarte mulţi jucători cu experienţă, foarte mulţi titulari în echipa naţională U21, calificată la Campionatul European. Nu putem să fim în situaţia în care suntem acum", a mai spus Gică Popescu, conform sursei citate. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și