Închide meniul

"Mi se face pielea de găină". Florin Gardoș și Raul Rusescu, nostalgici după FCSB – Clinceni 0-1: "Cele mai frumoase momente din cariera mea"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 februarie 2021, 19:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

"Mi se face pielea de găină". Florin Gardoș și Raul Rusescu, nostalgici după FCSB – Clinceni 0-1: "Cele mai frumoase momente din cariera mea"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

FCSB - Clinceni 0-1

Florin Gardoș și Raul Rusescu au făcut parte din generația care a dus ultima echipă românească în UEFA Champions League. FCSB ajungea în grupele UCL în sezonul 2013/14 sub comanda lui Laurențiu Reghecampf. La aproape opt ani de la acel moment, cei doi au obținut astăzi o victorie surprinzătoare împotriva fostei echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Gardoș: "Mi se face pielea de găină în timp ce povestesc"

"E prima oară când joc împotriva fostei echipe. Am bătut echipa de primul loc, e un rezultat special. Faptul că am jucat pe Arena Națională a fost deosebit. Mi se face pielea de găină în timp ce povestesc. Mi-am adus aminte de meciul cu Ajax, am sărbătorit primul titlu din cariera mea aici. A fost minunat, cu siguranță au fost cele mai bune momente din carieră", a spus Gardoș. 

Fundașul de 32 de ani crede că performanțele reușite de FCSB sub comanda lui Reghecampf vor fi greu de egalat. El consideră că actuala echipă al lui Toni Petrea mai are mult de muncit la antrenamente.

"Actuala generație de la FCSB deocamdată nu ne poate depăși. N-au experiență și gestionează mai greu anumite momente. Nici nu s-au calificat în Europa până acum. Dar cred că vor câștiga până la urmă campionatul”, a mai afirmat Gardoș. 

Florin Gardoș a evoluat la FCSB în perioada 2010-2014. Gigi Becali îl vindea la Southampton pentru 6,8 milioane de euro.

Reclamă

Raul Rusescu: "Sunt amintiri care mă fac mândru"

Și Raul Rusescu a fost o piesă de bază la FCSB. Gigi Becali îl vindea în 2013 la Sevilla pentru 2.2 milioane de euro.

"Sunt amintiri care mă fac să fiu mândru, m-au definit și m-au făcut persoana care sunt astăzi. Îmi aduc aminte de multe goluri și momente frumoase. Sunt mândru de tot ceea ce a însemnat acea echipă. Cred că FCSB poate câștiga titlul. Au o echipă tânără, dar solidă. Au jucători de valoare care pot face diferența", a spus Raul Rusescu.  

Raul Rusescu crede că rezultatele negative ale Academicii din ultima vreme au fost doar o întâmplare. El a declarat că victoria cu FCSB va ridica moralul echipei la cote maxime.

Reclamă 4 / 0/3

"O victorie care ne dă moral, împotriva principalei favorite la titlu. Ne spală păcatele și ceea ce am pățit în etapa trecută. Colegul meu din atac a atins mingea înainte să șutez, asta e, se întâmplă. Am fost accidentat o perioadă și am avut poftă de fotbal pe un asemenea teren, la ora potrivită, împotriva unei echipe bune", a completat Rusescu.

FCSB, pas greșit în lupta pentru titlu 

În urma acestui eșec, FCSB ar putea să fie detronată de pe prima poziție în Liga 1. CFR Cluj se poate instala în fotoliul de lider dacă se va impune luni pe terenul lui FC Botoșani. 

Echipa lui Toni Petrea avea un parcurs aproape perfect pe teren propriu. Roș-albaștrii au înregistrat opt victorii și o remiză în cele nouă meciuri disputate acasă înainte de duelul cu Academica Clinceni. 

De cealaltă parte, Clinceni face un pas uriaș în lupta pentru un loc de play-off. Echipa lui Ilie Poenaru a urcat pe poziția a cincea, la cinci punte distanță de locul șapte. 

Pentru FCSB va urma derby-ul din Cupa României cu Dinamo. Clinceni se pregătește să primească vizita Craiovei în etapa următoare.  

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și