Închide meniul

După Haruț, Becali mai dă o lovitură! Finanțatorul FCSB a ajuns la o înțelegere cu Constantin Budescu

Antena Sport Publicat: 5 februarie 2021, 12:46

Reclamă
După Haruț, Becali mai dă o lovitură! Finanțatorul FCSB a ajuns la o înțelegere cu Constantin Budescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Gigi Becali a anunțat faptul că are o înțelegere verbală cu Budescu, iar starul celor de la Astra va ajunge la FCSB din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După Haruț nu cred că mai aduc pe nimeni acum. Am luat și atacant și fundaș central. Constantin Budescu? Dacă m-ai întrebat, îți zic. Budescu vine din vară la FCSB! Nu a semnat băiatul nimic, dar am un acord verbal cu el”, a declarat Becali pentru Prosport.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Constantin Budescu și-ar dori ca FCSB să ia campionatul

Budescu a mai evoluat pentru FCSB în sezounl 2017-2018, iar Becali a anunțat în mai multe rânduri că acesta are ușile deschise la echipa sa. ”Magicianul” de la Astra vrea ca FCSB să ia titlul.

FCSB merită să câștige campionatul. Nu au mai câștigat de mult timp și pot face acest lucru”, a declarat Constantin Budescu pentru AS.ro, la începutul lunii decembrie 2020.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și