Închide meniul

Îl trimit după Dennis Man! "Sper să prindă un transfer foarte bun!" Florin Tănase, elogiat de Florinel Coman. "Decarul" FCSB, monitorizat de nume mari din Europa

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2021, 6:29

Reclamă
Îl trimit după Dennis Man! "Sper să prindă un transfer foarte bun!" Florin Tănase, elogiat de Florinel Coman. "Decarul" FCSB, monitorizat de nume mari din Europa

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florin Tănase

Tănase este golgheterul campionatului, iar Coman speră ca acesta să o ia pe urmele lui Dennis Man și să prindă cât mai repede un transfer afară. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Gigi Becali va fi foarte greu să-l mai țină pe Florin Tănase la echipă, din vară, ținând cont de faptul că golgheterul campionatului este monitorizat de cluburi precum Anderlecht, Olympique Marseille, Basaksehir, Trabzonspor sau New York City. 

"Mă simt foarte bine când dă gol Tănase, sunt fericit pentru el, e golgheterul campionatului. Trage echipa după el, e căpitanul nostru, așa că sper să prindă un transfer foarte bun", a declarat Florinel Coman după meci.

26 de ani are Florin Tănase, fiind cotat la 3.000.000 de euro de transfermarkt.com. Căpitanul celor de la FCSB mai are contract cu echipa lui Gigi Becali până în vară lui 2022.

Florin Tănase este golgheterul Ligii 1

Florin Tănase este o adevărată "bestia nera" pentru Dinamo. A ajuns la 8 goluri în ultimele 7 meciuri disputate împotriva echipei din Ştefan cel Mare. Mai mult decât atât, în această perioadă a oferit şi 5 pase decisive pentru colegii săi.

Reclamă

În această ediție de campionat, Tănase traversează o forma excelentă, fiind golgheterul Ligii 1. "Decarul" celor de la FCSB a marcat de 15 ori, în 18 partide, și le-a oferit colegilor 3 pase decisive. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” Vezi toate știrile
Citește și