Închide meniul

Sebastian Colţescu va arbitra Dinamo – FCSB! E cel mai tare meci de care are parte după scandalul de rasism din Liga Campionilor

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2021, 21:05

Reclamă
Sebastian Colţescu va arbitra Dinamo – FCSB! E cel mai tare meci de care are parte după scandalul de rasism din Liga Campionilor

Abaca Press via Hepta

Sebastian Colţescu va arbitra Dinamo - FCSB

Dinamo – FCSB va fi arbitrat de Sebastian Colţescu. Acesta va fi al treilea meci arbitrat de Colţescu în Liga 1, după scandalul de rasism de la Paris. Colţescu a mai arbitrat în acest an Sepsi – Astra şi Botoşani – Hermannstadt. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Colţescu va conduce şi cel mai important meci din Liga 1, anunţă Prosport

Scandalul uriaş de rasism în care a fost implicat Sebastian Colţescu

Nebunia de la Paris a început în minutul 13 al partidei dintre PSG şi Istanbul BB. Sebastian Colţescu s-a adresat despre Pierre Webo cu cuvântul "negru", atunci când a vorbit cu Haţegan, iar fostul atacant camerunez l-a auzit.

Fostul jucător de la Osasuna a auzit conversaţia şi a ieşit imediat la atac. "De ce ai spus 'negru'? De ce spui 'negru'?", a răbufnit camerunezul la adresa arbitrului de rezervă. Colţescu a încercat să se apere şi să transmită că nu a folosit nicio tentă rasistă, dar nu i-a putut convinge pe oficialii lui Başakşehir. "Eşti un rasist", s-a auzit strigând antrenorul turcilor, Okan Buruk.

Filmul evenimentelor de la Paris

Imediat a intervenit şi Demba Ba, jucătorul care a şi condus revolta turcilor şi le-a cerut coechipierilor să iasă de pe teren. "Când te referi la un om alb, îl numeşti alb?", a transmis atacantul, conform Marca. Aceştia au şi dezvăluit ce s-a întâmplat la vestiare.

Reclamă

Nici jucătorii de la PSG n-au fost indiferenţi. Vedetele Kylian Mbappe şi Neymar au avut un mesaj clar pentru Haţegan: "Dacă al patrulea oficial a spus asta, atunci trebuie să plece", i-a spus Mbappe centralului. "Nu vom mai juca! Nu vom sta pe teren cât timp acest om mai este aici", a răbufnit şi Neymar.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 Vezi toate știrile
Citește și