Închide meniul

Anamaria Prodan a făcut public dialogul avut cu "Diamantul" Dennis Man. "Nu mă poate obliga să semnez cu Giovanni"

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 12:26

Reclamă
Anamaria Prodan a făcut public dialogul avut cu "Diamantul" Dennis Man. "Nu mă poate obliga să semnez cu Giovanni"

Instagram Anamaria Prodan

Continuă scandalul dintre Anamaria Prodan şi Gigi Becali

"Nu mă poate obliga să semnez cu Giovanni atât timp cât sunt sub contract cu dumneavoastră", este mesajul pe care Man i l-a trimis Anamariei Prodan, conform celor de la gsp.ro. Agentul l-a trecut în telefon "Diamant" pe noul jucător al Parmei. Anamaria Prodan vrea să îl dea în judecată pe Dennis Man. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe de altă parte, Anamaria Prodan susţine că, în acelaşi timp, Gigi Becali ar fi minţit-o că Dennis Man o înjură. "M-a sunat Gigi Becali și mi-a spus o miniciună ordinară, că "jucătorul te înjură, la fel și taică-su, nu te suportă". I-am zis "băi patroane, pe bune? Cred că mă confunzi, că vorbești cu altcineva". Copilul ăsta nu a vrut să plece niciodată de lângă mine".

Anamaria Prodan a ratat comisionul de un milion de euro de la transferul lui Dennis Man

Totuşi, Dennis Man a semnat până la urmă cu Giovanni Becali, iar acesta va primi comisionul de un milion de euro pe care urma să îl încaseze Prodan. Jucătorul a ajuns la Parma pentru 13 milioane de euro.

Fotbalistul lui FCSB a semnat un contract valabil până în vara lui 2025. Italienii vor achita 13 milioane de euro, plus bonusuri. Man a transmis un mesaj emoţionant pentru fosta echipă.

Reclamă

Dennis Man îşi va păstra numărul cu care a ajuns golgheter în Liga 1, cu FCSB. Atacantul român va evolua tot 98 pe spate şi la Parma. Italienii deja au pus în vânzare tricouri cu numele lui Man. Viitorul coleg, Valentin Mihăilă, a anunţat şi el transferul lui Man.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și