Închide meniul

Craiova a uitat să câştige, dar Papură e bucuros: "N-am pierdut de şase meciuri!". Ce a spus despre negocierile dintre Mihai Rotaru şi Laurenţiu Reghecampf

Alexandru Ivan Publicat: 29 ianuarie 2021, 19:44

Reclamă
Craiova a uitat să câştige, dar Papură e bucuros: "N-am pierdut de şase meciuri!". Ce a spus despre negocierile dintre Mihai Rotaru şi Laurenţiu Reghecampf

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Corneliu Papură, după Craiova - FC ARgeș 1-1

Craiova a deschis scorul prin Ivan Mamut, dar s-a văzut egalată doar patru minute mai târziu, după reușita lui Cephas Malele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corneliu Papură: “Nu am pierdut de șase etape” 

“Nu am pierdut de șase etape, dar important era să câștigăm. Am avut ocazii mari, dar nu am reușit să le finalizăm. Este o decizie a jucătorului, cu cât este mai concentrat, cu atât poate înscrie mai mult. Toți avem așteptări mai mari de la noi. Tot facem egaluri întruna. Avem nevoie de puncte mai multe. Contează absența oricărui jucător. Fiind golgheter, Koljic are un rol important pentru noi. Vom vedea care va fi starea jucătorilor accidentați”, a spus Corneliu Papură după Craiova – FC Argeș 1-1.  

Corneliu Papură: "În general, antrenorul plătește"

Antrenorul Craiovei a fost contestat din nou de fani şi a vorbit despre posibilitatea de a colabora cu Laurențiu Reghecampf, cel care a recunoscut că a negociat cu patronul Mihai Rotaru.

"Nu știu nimic dacă vine Reghecampf sau ce se va întâmpla. Eu ştiu că atât timp cât mi se dă încredere trebuie să muncesc. Regulile sunt foarte clare, nu e nimic nou sub soare. În general, antrenorul plăteşte. Nu-mi place să vorbesc ipotetic, vom vedea la timpul potrivit despre ce este vorba”, a afirmat Papură. 

Mihai Rotaru s-a întors dintr-o vacanță din Maldive și a fost prezent pe Oblemenco la egalul dintre Craiova și Argeș. Viitorul lui Corneliu Papură în Bănie este incert.

Reclamă
Reclamă

Corneliu Papură: "Putem să cedăm sau să luptăm"

Papură a dat vina şi pe arbitraj. El a cerut penalty la faza care l-a lăsat pe Mihai Bălaşa cu ochiul tumefiat, ca după un meci de box.

“Bălașa a fost lovit cu cotul și cu siguranță meritam 11 metri. Și noi suntem la fel de răniți (n.r.- referire la meciul cu Poli Iași din etapa următoare). Putem să cedăm sau să luptăm. Este doar o alegere. Apăsarea este ca nu înscriem și nu câștigăm. Avem șase meciuri fără a lua cele trei puncte. Nu pierzi, dar nici nu câștigi. Aici presiunea este mare, trebuie să facem ceva mai mult ca anul trecut", a completat Papură

Universitatea Craiova se îndepărtează de titlu 

Criza de la Craiova atinge noi dimensiuni. Oltenii au ajuns la șapte etape fără victorie și pierd teren în fața rivalilor de la FCSB și CFR Cluj. Acum, sunt la cinci puncte de lider, care are un meci mai puţin disputat.

Reclamă

Echipa lui Corneliu Papură este campioana egalulilor din Liga 1. Craiova are șase remize consecutive și doar patru goluri înscrise în ultimele șapte jocuri. Pentru Craiova urmează meciul cu Poli Iași din următoarea etapă de Liga 1.  

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și