Închide meniul

EXCLUSIV | Alexandru Crețu, aproape de CFR Cluj! Ce împiedică mutarea: ”Suntem în negocieri!”

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2021, 12:07

Reclamă
EXCLUSIV | Alexandru Crețu, aproape de CFR Cluj! Ce împiedică mutarea: ”Suntem în negocieri!”

Profimedia

Alexandru Crețu, în tricoul echipei naționale

Alexandru Crețu a intrat în ultimele șase luni de contract cu slovenii, dar este greu ca mutarea să se facă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suntem în negoiceri cu CFR Cluj. Se discută deja de ceva vreme, vom vedea ce va fi. Este foarte greu să se facă mutarea pentru că el este un jucător de bază pentru Maribor”, a declarat  impresarul jucătorului Zvonko Milojkovic pentru AS.ro.

Alexandru Crețu a intrat în ultimele șase luni de contract cu Maribor

Conform impresarului, Maribor preferă să-l țină până în vară pe Crețu, chiar dacă îl vor pierde liber, pentru a lua campionatul și a merge în preliminariile Champions League.

Alexandru a intrat în ultimele șase luni de contract, dar cei de acolo vor să-i prelungească înțelegerea pentru că este un jucător de bază.

Maribor preferă să-l țină până la vară, dacă nu vrea să prelungească, și să-l piardă liber, pentru a-i ajuta în lupta la titlu, decât să ia câteva sute de mii de euro pe el”, a mai spus impresarul jucătorului Zvonko Milojkovic pentru AS.ro.

Reclamă

Crețu a evoluat în 14 meciuri pentru Maribor, în acest sezon, reușind o pasă de gol. Formația internaționalului român este pe primul loc în Slovenia.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și