Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Ne-a durut, încă ne doare!" Bogdan Stelea, despre cel mai greu moment de la echipa naţională: "Atunci am fost praf"

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2021, 8:23

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Ne-a durut, încă ne doare!" Bogdan Stelea, despre cel mai greu moment de la echipa naţională: "Atunci am fost praf"

Captură AS.ro LIVE

Bogdan Stelea, despre echipa naţională

Bogdan Stelea a jucat două meciuri la CM din 1994. Acesta a jucat în victoria cu Columbia, scor 3-1, dar şi în înfrângerea cu Elveţia, scor 1-4. După aceea, Florin Prunea a fost titular. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stelea a vorbit şi despre faza din meciul cu Suedia, când Florin Prunea a greşit la golul egalizator. "Arnold" e de părere că nu trebuie să se dea vina exclusiv pe greşeala făcută de Florin Prunea. Totuşi, dezamăgirea ratării unei semifinale la Campionatul Mondial a lăsat răni adânci. 

"Se putea face mai mult, este clar. Aşa a fost să fie. Ne-a durut, încă ne doare. Vedeai că se pot întâmpla lucruri. Tu, după ce ai ajuns la un anumit nivel, vedeai că şi şansa era de partea noastră. Eram respectaţi. Ne-au lipsit mai multe, nu doar asta. Ar fi nedrept să spunem că doar din cauza asta", a spus Bogdan Stelea la AS.ro LIVE

Bogdan Stelea, la AS.ro LIVE: "În 1996 am fost praf"

După Mondialul de vis din 1994, pentru România a urmat Campionatul European din 1996. Evoluţia a fost una modestă, deşi aşteptările erau mari. România a terminat pe ultimul loc într-o grupă cu Franţa, Bulgaria şi Spania. 

"În 1996 am fost praf. Nu am fost cum trebuie. În meciul cu Franţa am ieşit şi eu aiurea. Am avut şi grupă grea, am întâlnit echipa Franţei care în 1998 şi 2000 a devenit campioană mondială şi europeană", a mai spus Stelea. 

Reclamă
Reclamă

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:56

„Cuvintele nu pot descrie sentimentul!” Simona Halep, copleşită după victoria de la Hong Kong! Mesajul emoţionant transmis

18:39

„O motivaţie în plus!” Reacţia lui Mihai Lixandru, după ce Gigi Becali a făcut deplasarea la Salonic alături de jucători

18:36

Wojciech Szczesny a semnat cu FC Barcelona! Anunţul oficial: ”Oferă toate garanţiile posibile”

18:23

Real Madrid, Bayern, Liverpool şi Juventus joacă azi, în Champions League (LIVE SCORE, 22:00)! Programul complet

18:09

VIDEO„Încă nu este o opţiune!” Ianis Hagi a fost reprimit în lot, iar antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea: „O problemă internă!”

17:52

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 octombrie

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 6 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”
Citește și