Închide meniul

"Terenurile pe care ne antrenăm sunt imposibile" Constantin Budescu, dezvăluiri din haosul de la Astra. Ce mesaj i-a transmis lui Dennis Man

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 ianuarie 2021, 19:27

Reclamă
"Terenurile pe care ne antrenăm sunt imposibile" Constantin Budescu, dezvăluiri din haosul de la Astra. Ce mesaj i-a transmis lui Dennis Man

SportPictures / Sport Pictures via Hepta

Constantin Budescu a marcat în meciul dintre CFR Cluj şi Astra, scor 1-1

Budescu a decis să rămână la Astra, chiar dacă sunt mari probleme la echipă. Sunt salarii restante, iar terenurile pe care se antrenează jucătorii lui Eugen Neagoe se prezintă într-o stare dezastruoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu: "Tot timpul joc de plăcere, mă bucur de fotbal în continuare"

"Am venit aici să câştigăm, suntem într-o situaţie delicată. Per total este un rezultat echitabil. Sunt probleme la Astra, aşa este, dar eu tot timpul am jucat de plăcere şi mă bucur de fotbal în continuare. Sper să joc cât mai mult. 

Trebuie să ne prezentăm la antrenamente şi la jocuri. Dacă o să vedeţi pe unde ne antrenăm, prin ce noroaie…nu ar intra nimeni, iar noi acolo ne pregătim. La meciuri mai e cum mai e, dar la antrenament e imposibil. Este foarte greu să nu te antrenezi toată săptămâna şi la joc să dai maximum", a declarat Constantin Budescu după CFR Cluj – Astra 1-1.

Budescu a vorbit şi despre transferul lui Dennis Man la Parma. Golgheterul Ligii 1 aduce 13 milioane de euro în conturile lui FCSB. 

"Îl felicit pe Dennis, merită acest lucru. FCSB investeşte în jucători tineri şi cred că el va face faţă. Este cred cel mai bun jucător român şi nu îmi fac probleme că nu se va impune la Parma", a mai spus Budescu.

Reclamă

Constantin Budescu a marcat pentru a 7-a oară în această ediţie a Ligii 1. Gigi Becali l-a dorit la liderul României, dar nu s-a ajuns la un acord.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și