Închide meniul

Ciclistul bătut de un şofer nervos a rupt tăcerea: "A venit acel pumn brutal! Bine că aveam casca, m-ar fi omorât!"

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2021, 17:22

Reclamă
Ciclistul bătut de un şofer nervos a rupt tăcerea: "A venit acel pumn brutal! Bine că aveam casca, m-ar fi omorât!"

Captură Twitter

Un ciclist a fost bătut de un şofer

Ciclistul a avut nevoie de intervenţia martorilor pentru a scăpa cu bine. Presa din Spania a aflat cine este ciclistul bătut de şoferul nervos. Este vorba de Raul Marquez, originar din Palma de Mallorca, şi care se afla acolo pentru un concurs. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Când a venit spre mine (n.r. – șoferul), eram aproape să alunec și să cad, așa că mi-am scos pantofii de ciclism. Nu mă simțeam în siguranță.

Nu i-am zis nimic, decât să nu mă atingă și să nu țipe. Apoi a venit acel pumn brutal, iar de restul nu-mi amintesc”, a spus Raul pentru Radio Marca.

Mi-am dat seama încă o dată cât de vulnerabili suntem noi, cicliștii. Bine că am avut casca pe cap, altfel m-ar fi omorât. Și bine că era sâmbătă și erau mulți oameni pe șosea. am certat și apoi s-a întâmplat ce se vede în clip. Acum, după cinci zile, mă simt mai bine. M-am gândit de multe cum aș fi putut evita asta, dar nu îmi dau seama ce-aș fi putut face exact. Cel mai bun lucru din această călătorie a fost reacția oamenilor. Sunt trist și mă simt neputincios. Cel mai e greu e să le explic asta soției și copiilor mei”, a continuat ciclistul. 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

17:32

Estoril – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal!

17:32

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Luăm 30 şi ceva de milioane de euro dacă terminăm pe locul 2!”

17:26

Gigi Becali schimbă „din temelii” primul 11 de la FCSB! Jucătorii care vor fi OUT la meciul cu Sepsi

16:52

Tragedie în lumea ciclismului! Muriel Furrer a murit la doar 18 ani! Căzătura de la mondiale i-a fost fatală

16:41

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 septembrie

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și