Închide meniul

"Nu am mai văzut aşa ceva în alte părţi!" Cei de la FCSB ies la atac după ce au jucat pe un teren de coşmar: "Nu avem nicio scuză, dar ne dezavantajează"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2021, 18:53

"Nu am mai văzut aşa ceva în alte părţi!" Cei de la FCSB ies la atac după ce au jucat pe un teren de coşmar: "Nu avem nicio scuză, dar ne dezavantajează"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Andrei Miron

Cei de la FCSB au făcut scandal după meci. Andrei Miron s-a plâns de starea proastă a gazonului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Un meci foarte greu, pe un teren pe care nu poţi să pasezi. Nu există nicio scuză, dar nu am văzut în Europa să se joace pe un asemenea teren. Doar în Liga 1 mai vezi aşa ceva. Eu nu am mai văzut stadioane în alte părţi. Ne dezavantajează că noi suntem o echipă bună, care pasează.

Mai sunt meciuri şi cred că şi CFR-ul o să se încurce dacă se va juca pe un asemenea teren", a spus Andrei Miron, după FC Argeş – FCSB 0-0

FCSB poate pierde primul loc

FCSB nu a reuşit să câştige la Piteşti şi poate pierde primul loc, dacă CFR Cluj o va bate pe Astra. Man şi Coman au fost blocaţi de portarul gazdelor, dar şi de barele porţii piteştenilor. 

Echipa lui Toni Petrea mai are două puncte peste CFR Cluj, însă campioana are şi un meci mai puţin disputat. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și